0

В ладо Карамазов се пусна по гащи от хотелската стая и взриви нета с разнопосочни коментари.

Актьорът, който в последно време предпочита да отделя голяма част от времето си да прави качествена фотография, сам поясни внезапния си порив да покаже на народа марковите си черни слипове.

Полунощ

„Проба на ново осветление в 5-звезден хотел“ - кратко и почти с мистериозен устрем Карамазов каза какво му се случва.

Макар снимката да бе обнародвана малко след полунощ в неделя срещу понеделник, най-вероятно тя е правене още през март, а може и през февруари във въпросния хотел.

И МЪЖЕТЕ ПЛАЧАТ! Владо Карамазов даде воля на сълзите си

През февруари Карамазов спечели награда от международен конкурс на световна корпорация. И не можеше да се нарадва на фотокамерата си, която получи през март.

Тя работи отлично и на видео. „С тази камера ще сложа началото на видеоерата“, отбеляза Карамазов.

Филип

В момента Карамазов е най-известен у нас с ролята си на Филип Чанов от превърналия се в направо култов сериала по NOVA „Дяволското гърло: Есента на демона“.

Затова не е чудно, че част от феновете, видели снимката му по черни гащи, решиха как той репетира именно за нови подвизи в поредицата, макар самият актьор друго да написа в профила си.

ГОРЧИВО: Карамазов вдига сватба с 800 души! (СНИМКА)

Намериха се и фенки, които да въздишат. Потребителката tedinakova направо си се зарадва: „Рано сутрин радост за очите“. А kristinaboicheva обобщи устрема на очакванията: „Някоя скрита улика ще трябва да търсим.“

Естествено имаше и такива, които не одобряват Карамазов да се показва по гащи.