0

А ктьорът Бен Афлек намери купувач за имението си в Лос Анджелис за рекордните три седмици, съобщи TMZ. Домът на звездата се намира в престижния жилищен район Пасифик Палисейдс. Афлек обяви имота за продажба в началото на август за $29,9 млн. Името на купувача не се съобщава.

Според New York Post Афлек е купил имението през 2018 г. за $19 млн. Къщата заема най-малко 1,2 хиляди квадратни метра. Вътре има седем спални и девет бани, както и плувен басейн, спа център, винарска изба, театър и фитнес зала.

Афлек и Дженифър Лопес току-що се завърнаха от едноседмичен меден месец в Италия. Съобщава се, че планират да се преместят в дома си в Бел Еър, след като ремонтът приключи.

На 20 август Дженифър Лопес и Бен Афлек се ожениха за втори път , организирайки тържество в имението на актьора в Джорджия. Двамата сключиха в Лас Вегас. Афлек предложи брак на Лопес за втори път през април тази година.

За първи път Бен Афлек и Дженифър Лопес се сгодиха в края на 2002 г., но прекъснаха връзката си преди сватбата през 2004 г. Двойката се събра отново през 2021 г. след близо 20-годишна раздяла. През това време актьорът има три деца от актрисата Дженифър Гарнър, а певицата роди близнаци от музиканта Марк Антъни.