1

Г ери-Никол отпразнува 25-годишния си юбилей с новата си половинка – Стоян Копривленски. Младата певица качи снимки с любимия си, на една от които го целува страстно. Рожденичката получи изненада от любимия си, заря над заведението, в което купонясваха. Разбира се, Гери отново показа шик визия, със сребърна рокля и блестящи обувки. Празничната торта бе още по-интересна - с пера и изписани инициали на певицата от блестящи камъни. 

Доскоро звездата качваше само сторита с новата си изгора, но ето че вече официално афишира отношенията си с кикбоксьора. За отношенията между двамата се заговори още в края на юни, когато Стоян, който също не качва любовите си в профила си, сподели снимка на него и Гери-Никол.

Тя, от своя страна, го отбелязваше в сторита. Феновете и на двамата видимо не са очаровани от отношенията им и в голяма част от коментарите под общите им снимки има нецензурни думи и изразено разочарование.

Доскоро името на 29-годишния Стоян, който е сред най-големите надежди на България по кикбокс и е неколкократен европейски шампион, бе свързвано с гримьорката Алекса Ангелова, която стана популярна покрай връзката си с покойния Денис Теофиков.

Копривленски е и близък приятел на бившия на Гери – муйатаецът Даниел Илиев, но младите влюбени се запознали не чрез него, а в Амстердам, където певицата имала участие.