0

Б ългарският коафьор Емилио Стефано ще направи прическите на изпълнителите от световноизвестната банда Black Eyed Peas, които ще пеят на пристанището в Бургас в събота. „Отмених ангажиментите си, за да приема“, каза фризьорът пред „Телеграф“.

Чест

Когато Емилио получава предложението да разкраси бандата, първоначално не можел да приеме поради многото ангажименти, които имал. „Впоследствие успях да променя програмата. Доколкото разбрах, са предложили няколко мои колеги, но са избрали мен“, разказа Стефано. „За мен е чест, определено. Но това ми е работата и гледам професионално на това предложение. В момента съм много ангажиран и не ми остава време да се вълнувам, но там със сигурност ще се притесня. Аз винаги се притеснявам“, допълни коафьорът.

Подготовка

Като истински професионалист Емилио вече е готов с разкрасителните идеи.

„Измислил съм прически. Когато не съм работил с някого, а това често ми се случва, предпочитам първо да поговоря с клиента, за да разбера какво харесва и да го опозная. Обичам да предлагам няколко варианти на прически, за да ми е по-спокойно и да знам, че клиентът ще бъде доволен“, сподели той.

„Вече съм направил проучване, подготвил съм се с много варианти. Зависи много от грим, тоалет, защото нещата са съвкупни и съм подготвен с няколко вида прически. Българите сме едни от най-добрите в тази сфера, затова мисля, че всичко ще е наред“, добави Стефано.