0

Р азмишлявайки върху живота си на дете-звезда, актьорът Франки Мюниц направи уникално признание. Мюниц заяви, че освен, че никога не е употребявал наркотици, никога не е близвал алкохол. 

„„Има моменти, в които се сещам за нещата, които трябваше да правя, когато бях дете актьор или… ранните ми години, когато бях възрастен. И след като се отдръпнах от света на шоубизнеса в разгара на кариерата си, точно когато сериалът “Малкълм” приключи... Това ми позволи да оценя по-добре живота като цяло”, разкри Франкис. 

“Мисля, че малките неща изиграха голяма роля в живота ми. Сред тях и преместването в Скотсдейл през 2008 година”, разкри той. 

"Аз съм на 38. Все още никога не съм пил глътка алкохол. Никога не съм употребявал наркотици. Никога не съм намирал смисъл в максимата, че щом другите го правят и аз трябва да го направя. Когато се преместих в Скотсдейл започнах да гледам нагоре, погледнах към дърветата и небето”, разказа Мюниц за напускането на Холивуд. 

Франки Мюниц става световноизвестен с ролята си в комедията Малкълм, в която седем сезона се превъплъщава в образа на главния герой. По-късно той се оттегля от светлините на прожектора, за да се посвети на кариера като състезател в автомобилните спортове. 

“Когато бях на 15, 16 години, се чувствах толкова стар. Сякаш бях преживяла толкова много сравнение с повечето момчета на моята възраст. Но въпреки това не видях тъмната страна на развлекателния бизнес. Някак успях да остана настрана”, хвали се днес Мюниц.