0

С алма Хайек е от актрисите, която предизвиква истински интерес от феновете. Още с появата си в лентата на Робърт Родригес от 1996 г., носеща заглавието "От здрач до зори", в която танцува на сцена в западнал мексикански бар по силно изрязан бански костюм и с преметнат през врата питон, тя официално съблазни не само Холивуд, но и целия свят. 

Съвсем наскоро изкусителката посрещна своя 56-и рожден ден, но все още не е загубила това свое умение, дори напротив, с времето сякаш прецизно го е усъвършенствала. Откакто обаче преди две години се появи на наградите "Златен глобус", където предизвика истински фурор, мнозина започнаха да мислят, че запазеният ѝ външен вид, наред с пищните ѝ форми се дължат на чудесата на пластичната хирургия. 

Преди няколко дни тя взе участие в шоуто "Red Table Talk" заедно с Джейда Пинкет Смит и дъщеря ѝ Уилоу Смит, където категорично заяви, че не е слагала силикон в деколтето си, въпреки че повечето хора са именно на това мнение.

"Не ги обвинявам, бюстът ми наистина бе по-малък, както между другото и останалата част от тялото ми, но с остаряването нещата се промениха. При някои жени ефектът е обратен, но аз очевидно не съм от тях. Размерът на гърдите ми нарасна естествено, когато забременях и качих килограми, а впоследствие и през менопаузата, чиито първи симптоми изпитах в средата на 40-те си години", разказа номинираната за "Оскар" актриса.

По думите ѝ жените, преминаващи през този не особено приятен период, могат да изпитат симптоми като втрисане, промени в настроението, горещи вълни, наддаване на тегло, раздразнителност, вагинална сухота, изтъняване на косата и ноктите, част от които самата тя е изпитала. Звездата от "Домът на Гучи" обясни, че по-големият ѝ бюст е донесъл със себе си болки, каквито не е предполагала, че може да изпитва. "Гърбът ми наистина страда от това", призна тя.

Салма добави, че иска да разчупи стигмата около менопаузата, показвайки, че "срокът на годност на една жена не изтича, когато тя достигне определена възраст", както тя изрично подчерта. "Имаме право да бъдем обичани такива, каквито сме, на мястото, което сме. Ние не сме тук, само за да правим бебета на мъжете!", отсече брюнетката.