0

П евицата Тита разкри подробности за разрива в отношенията ѝ с Криско. Както е известно Тита беше една от първите артисти в лейбъла на Криско – Adamand Records, но по-късно двамата се разделиха, след което тя реши да поеме по пътя на самопродуциращ се изпълнител.

НЕУЗНАВАЕМА: Тита стана като вейка (СНИМКА)

Категорична е, че разликата между това да имаш продуцент и сам да си движиш нещата е голяма и разказва как е работила с продуцентите си, които са й дали шанс, гласувайки й голямо доверие.

“Когато си сам, решенията ги вземаш напълно сам, за всичко си пращаш сам, но пък никой не взима нищо от теб. Аз се радвам, че имаше хора, които да ми се доверят, да ме забележат, защото нямаше как да стане, да бъде възможно без тях и както са ми взели, така са и и дали много. Дадоха ми един уникален старт, обаче като попораснах, исках да взема нещата в свои ръце – да правя това, което аз искам, да изразявам себе си. Нещата ги виждах по различен начин и времето си дойде” – споделя изпълнителката на "Антилопа" в подкаста на Ивка Бейбе. 

ВИКАЙТЕ САПЬОРИТЕ: Бомбите на Тита взривиха Дубай! (СНИМКА)

Тита не крие, че като артист в лейбъла Криско е трябвало да се съобразява изцяло с решенията на продуцентите си, което от един момент не я удовлетворявало вече.

“Когато си с продуценти, те диктуват правилата, например коя ще е следващата песен. Аз съм казвала само веднъж “не” и след това се разделихме” – заявява певицата. 

“Те ти дават песента. Казват ти това ще е клипът, такива ще са ти дрехите и ти го правиш. Буквално си изпълняващ човек. В моя случай хубавото беше, че имахме доста сходно мнение за проектите и за начина, по който да изглеждам. Аз съм силен характер и те знаеха, че не могат ми налагат, все пак бяха само мъже, а пък аз имам самочувствието, че разбирам”.

МЕЧТАНАТА ДИЕТА: Тита отслабва със сандвичи

По думите й обича да пише музика и да създава текстове, но не е имала възможност преди да се откъсне от продуцентите си и да започне самостоятелно да работи в свой интерес. С годините на опит стига до заключението, че иска да представя на публиката своята собствена концепция за музиката. 

Тя разказва още, че има по-близки отношения с колежки от попфолка, отколкото с тези в аренби музиката. Тита казва, че е много близка с Андреа и двете готвят общ проект. Смята чалгаджиите за по-дружелюбни и отворени хора и с много от тях се разбира перфектно.