0

Е динственият приятел, който и досега не се отказва от затворения за предполагаемо изнасилване футболна звезда Дани Алвес, се казва Бруно Бразил, съобщи „Марка“. Легендарният футболист с десетки титли и купи с Барса, Севиля и Бразилия е зад решетките вече повече от 3 месеца.

От него се отказа и жена му дори. 

Само Бруно не спира да му ходи на свиждане, видяха репортери през последните седмици на излизане от затвора „Брианс 2“ в Барселона.

Бруно Бразил е бразилски готвач, който се превърна в най-добър приятел и най-голяма подкрепа за Алвес в най-тежките дни от живота му.

На него му предстои отново да се появи през следствения съд номер 15 на Барселона следващия понеделник. Защитата на бившия футболист поиска от съдията да бъде изложена нова версия за събитията, случили се в нощта на 30 декември, за които 23-годишна жена изобличи играча, като увери, че е била сексуално насилена в частната баня на нощен клуб Sutton в Барселона.

По всяка вероятност бразилецът ще заяви пред съдията, че сексуалните отношения с младата тъжителка са били по взаимно съгласие, в процедура, която може би е последната от разследване, което на практика е приключило.

За да се поддържа тази версия, ще се използват изображенията от камерите на заведението. Според Кристобал Мартел, защитникът на бразилеца, който се опитва да го освободи от присъда до осем-девет години, записите ще покажат как младата жена влиза в личната баня след играча съвсем доброволно, като двамата остават там около четвърт час.

По същия начин, според защитата на Алвес, отношенията между играча, неговия приятел, жертвата, нейната братовчедка и приятелка на двете, са дружески и спокойни преди събитията и след предполагаемото нападение.

Според тази част връзката, която се вижда на камерите, "е далеч от контекста и сценария за сплашване".

Така до ден днешен той все още е в затвора "Брианс 2" в очакване на процеса за предполагаемото сексуално посегателство, за който все още няма дата, въпреки че различни медии сочат, че може да е в края на тази година, като разследването е практически завършено.