1

А ндреа го закъса здраво със здравето. Фолкаджийката не се чувства добре психически. Често получава паник атаки и затова се тъпче с успокоителни. Това разкри самата тя в последното си включване на живо в Инстаграм, където разговаря с фенове.

Последната криза певицата получила преди записите на новите й песни в Букурещ, когато се притеснила. "С паник атакате се справям с едни хапчета", лаконична беше Андреа.

Доколко драматичната раздяла с боксьора Кубрат Пулев и децата, които му се родиха от следващата му изгора имат отношение за психическия срив на певицата, остава загадка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrea (@andreabulgaria)

Иначе сагата между Андреа и Кобрата явно въобще не е приключила, въпреки сълзливото видео за сбогом, което пусна блондинката след новината за първото му дете. От снимка, която се появи в Инстаграм стана ясно, че само преди дни Кобрата се е появил на рождения ден на Андреа. Според публикации в онлайн медии Пулев отишъл непоканен на тържеството и подарил на Андреа гривна за 12 000 евро, непосредствено преди раждането на второто му дете Спартак.

Instagram

Пак в интернет пространството се завъртя и информацията, че Андреа е избухнала с аудиоклип, в който е замесено името на новата жена на майката на Спартак и сестричката му Христина - Розали Петрова. Въпреки че до аудио файла вече няма достъп, lupa.bg твърди, че в него Андреа разговаря с жената на бившия мъж до Розали. Ирена Драгиева твърди, че мъжът й е починал заради Розали, с който били любовници в продължение на 8 години. Записът на разговора между Андреа и Ирена бил от 2020 година, а мъжът на Ирена - Ненчо починал през 2016 г. Андреа била сплашвана от Розали, която въртяла сделки за покупко-продажба на имоти. Най-вероятно именно брюнетката щяла да строи сграда на общинския парцел във вилна зона „Киноцентъра“ между "Драгалевци" и "Бояна", който Кобрата купил на доста изгодна цена, твърди още lupa.bg. Според публикацията в сайта, преди да омае Кобрата, Петрова била трета страна и в друг подобен триъгълник. Преди много години 33-годишната собственичка на агенция за недвижими имоти имала отношения с Ненчо Драгиев - един от съсобствениците на столичен търговски център.

Снимка на Розали Петрова, която Андреа разпространи преди време и на нея се вижда как брюнетката чете внимателно листи с договори.

 Снимка на Розали Петрова, която Андреа разпространи преди време и на нея се вижда как брюнетката чете внимателно листи с договори.