0

В нова изповед Роби Уилямс разкрива как е живял с банан на ден в разгара на битката си с хранително разстройство. 49-годишният бивш певец на Take That, който трябва да пусне документален филм в Netflix този месец, разказа за своя опит с анорексията.

Новият му документален филм се занимава, наред с други неща, с особено тревожен период от живота му, когато певецът яде само един банан на ден, оцелявайки само с 90 калории.

ДОЙДЕ ЛИ МУ КРАЯТ? Световна звезда ревна: Вече не ми става! (СНИМКИ+ВИДЕО)

Говорейки пред Sun за това време, Роби обясни: „Имах цялостно хранително разстройство, смесица от всички разстройства.“ „Имах бигорексия“, което означава, че си мислиш, че нямаш мускули и размер, и анорексия. Но липсва една дума и това съм аз, за да се допълни картината. Беше като махало, от тежък глад до тежки преяждания. Дори не знаех какво точно се случва“, откровеничи певецът.

Анорексията е сериозно психично заболяване, при което човек ограничава храната и губи много тегло. Много от хората с анорексия също спортуват прекомерно. Страдащите често имат изкривена представа за себе си и се мислят за по-големи, отколкото са в действителност.

Певецът и преди е говорил открито за продължаващата му битка с телесната дисморфия. През юли той призна за проблема, след като фенове забелязаха сериозната му загуба на тегло.