0

И зпълнителят Папи Ханс отложи новия си хит заради насилието над 18-годишната Дебора в Стара Загора. „В песента има сексуални шеги и не е релевантно на случващото се сега“, каза певецът пред „Телеграф“.

Премиера

Премиерата на песента на Константин Трендафилов, както е истинското му име, трябваше да бъде миналата седмица в четвъртък. Предвид ужасяващата случка с нарязаното 18-годишно момиче, което стана жертва на брутално насилие, Папи реши да бъде съпричастен и отмени излизането на парчето. „Мисля, че каквато и да е песента, сега не е моментът да се пуска. Сега е момент за съпричастност и човечност“, допълни самият той.

Пример

Изпълнителят обяви и в социалните мрежи причината за отменената премиера. Подобно на много от родните ни звезди, той е против насилието и застава зад жертвата. Като инфлуенсър, който дава пример на почитателите си и близките, Папи е истински пример за подражание. Според него сега е моментът да се съюзим в името на доброто и мира. Припомняме, че из цяла България се вдигнаха шествия в подкрепа на жертвата и против насилието.

Автор: Лина Димитрова