0

„Отивам при главния прокурор, само той може да нареди да преразгледат жалбата ми срещу смъртните заплахи срещу мен“.

Това обяви пред „Телеграф“ шоуменът Иво Димчев, след като получи отказ за образуване на досъдебно производство.

Иво Димчев с шокиращо разкритие - продавал тялото си в клуб "Необходимка"! (ВИДЕО)

Преди два месеца той е пуснал жалба в прокуратурата и сега, след като се е прибрал в България, е намерил писмото, с което му отговарят, че не намират заплахата за достатъчно сериозна и основателна.

Затова ексцентричният певец е решил тези дни, докато е в София, да потърси и.ф. главен прокурор Борислав Сарафов, тъй като след това заминава за цял месец на турне във Виена. 

Труп

„Последните месеци доста често получавам смъртни заплахи. От българи! Повечето пъти на хомофобска основа. Един ден реших да подам оплакване в прокуратурата за поредната заплаха на лично съобщение: „От доста време те следя и знам повече за теб, отколкото ти за себе си, знам дори къде ти е адресът, къде точно живееш. Имам фетиш към това да те убия и скоро ще го направя! Първо ще ти прережа сънната артерия и когато ти изтече мръсната заразно болна кръв, ще залея гадния ти труп с туба сярна киселина, за да изтечеш в канала под формата на течност. Още малко ще дишаш въздуха на тази земя!“.

Иво Димчев пее по време на секс

Два месеца по-късно получих известие, че прокуратурата отказва да образува досъдебно производство! Защото не намира заплахата достатъчно сериозна и основателна! Не могат да установят самоличността на човека и смятали, че няма признаци за сериозни последствия над психиката ми. Интересно! Това не е възможно да се случи в нито една нормална държава! Никой от приятелите ми в Европа или Щатите не вярва, че това е възможно! Ами ето, възможно е“, споделя в социалните мрежи Иво Димчев.

Гласност

В поста си той прилага заплахата, снимката на човека от неговия Фейсбук профил и факсимиле на въпросния отказ на прокурор Гоцков.

Пред „Телеграф“ Иво Димчев заяви, че заплахите получава най-често в социалните мрежи, много рядко по телефона. На въпрос дали е усещал да го следят или да го чакат пред дома му той отвърна отрицателно.

МЕЖДУЗВЕЗДНИ ВОЙНИ: Иво Димчев и Джулиана Гани се хванаха за гушите! (СНИМКИ)

„Този човек никога не съм го виждал на живо. Но не е въпросът само за мен, защото сега всички медии ще пишат за моя случай. А колко хора на 15-16 г. получават същите заплахи, но на тях никой няма да им даде гласност. На тях искам да помогна“, добави изпълнителят на „Баница“.