0

Ф олкпевиците Диона и Теди Александрова заровиха томахавката на рождения ден на колегата им Джордан. Диона призна във въпросник от последователи в нета, че двете вече са в много добри отношения. "Да, оправихме се, което е много хубаво!, казва Диона в Инстаграм.  Двете певици бяха в словесен сблъсък след като Теди Александорова провали общата им песен.

@tedialeksandrova_new1

 

♬ original sound - 💗 Tedi Aleksandrova 💗

Тогава певицата избухна с остър коментар за своята колежка от лекия жанр, като не скри своето дълбоко разочарование, че въпреки компромисите и голямото търпение, които е проявила спрямо капризите на Теди, нещата не са се получили.

Тогава тя написа: След многобройните компромиси и безкрайното ми търпение, моята колежка за 1267 път смени мнението си и в крайна сметка ще ми се наложи да презапиша и презаснема всичко отначало. Крайно непрофесионални и безотговорно отношение, за което бях предупреждавана от десетки места, но водена от силното си желание за тази колаборация пренебрегнах.... 

На рождения ден на фолкпевецът Джордан се изсипаха куп чалга звезди, сред които Софи Маринова, Емануела, Илиян и други. Сред гостите обаче се появиха и две певици с тъмно минало помежду си.

Сега двете изненадаха публиката и дори седнаха на една маса на рождения ден. Двете явно изцяло са заровили томахавката и отново се наслаждават на компанията си.

@emanuela_planeta_payner #happybirthday #djordan ♬ original sound - Emanuela