0

Р омантичната вечеря и разходката с яхта с Шакира в Маями отново разбуниха духовете около любовния живот на Люис Хамилтън.

Най-богатият спортист на Острова винаги е привличал популярни гаджета около себе си, но на 38 години си остава ерген. Освен със 7 световни титли във Формула 1 (дели рекорда с Михаел Шумахер), Люис може да се похвали и с благородническата титла „сър“ и със състояние от 285 млн. долара, след като от 2013-а до 2021-а е най-скъпоплатеният пилот в света.

Асът на Мерцедес е израснал в женско царство, тъй като майка му – англичанката Кармен, се развежда с баща му Антъни, когато момчето е на 2 г. До 12-годишна възраст той живее с Кармен и доведените си сестри Никола и Саманта, а после се мести при баща си и мащехата си Линда. Именно те двамата са неизменно до него по пътя му към върховете на автомобилния спорт.

Никол Шерцингер

Първата и голяма любов на Люис е певицата, която е близо със 7 г. по-голяма от британеца. Толкова продължава и връзката им, съпътствана от събирания и раздели. Отношенията им окончателно приключват през февруари 2015-а, когато хавайката с украински и филипински корени се уморява да чака предложение за брак и деца.

Скоро след това Никол се събра с Григор Димитров, с когото остана до 2019-а, а Люис някъде по същото време признава: „Моите коли са моите бебета. Когато имах приятелка, й казвах: “Ще извеждам едно от момичетата си и ако искаш, можеш да дойдеш, но ще си на второ място“.

Рита Ора

И ако с Шерцингер е най-дългата му връзка, то най-кратката си обиколка той прави с Ора (32). През 2016 г. Хамилтън има бърза забежка с поп звездата с албански корени. Британските медии твърдят, че Рита била сериозно увлечена по Люис и дори правила запис с него в студио.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RITA ORA (@ritaora)

Тя го аплодираше на Гран при на Абу Даби през уикенда на 31-ия му рожден ден и посетиха заедно Седмицата на модата в Лондон през 2017-а, но двамата така и не потвърдиха връзката си.

Риана

Също като Шакира, Риана се пишеше само приятелка на Хамилтън. През 2015-а Люис и вокалистката на Umbrella бяха неразделни – прекараха време, както в родния й Барбадос, така и в Ню Йорк. Въпреки това той побърза да разсее слуховете, че ходят заедно. „Познавам Ри от дълго време – заяви Хамилтън пред E!. - Ние сме просто приятели и понякога си правим компания, когато излизаме някъде“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RİHANNA (@rihannaofficiall)

Тогава жълтите издание писаха, че всъщност Люис искал отношенията им да минат на следващо ниво, но Риана бягала от обвързване. Всеки момент 35-годишната дива чака второто си дете от американския рапър ASAP Rocky, с когото станаха родители на син RZA на 19 май 2022 г.

Барбара Палвин

Известният унгарски модел мина през леглото на Неймар, а през 2017-а бе засечена да купонясва и с Хамилтън след Гран при на Монако. Година по-късно Люис сподели видео. Пред своите 33 милиона последователи в Инстаграм, на което с Барбара (29) се разхождат по коридора на хотел в Будапеща. Малко след това ангелът на „Виктория'с Сикрет“ хлътна по актьора Дилан Спраус, за когото се сгоди през март тази година.

Друг супермодел, който се появяваше публично с Люис, бе Уини Харлоу. 28-годишната канадка прави кариера на подиума, въпреки че страда от кожното заболяване витилиго.

Камила Кендра

Тайното ухажване на Хамилтън към нея започна в социалните мрежи и именно там Камила си пусна снимка, на която е в дома му и е облечена с негова риза. След това екзотичната инфлуенсърка от Доминиканската република имаше експресна любов със защитника на Челси Бен Чилуел.

Даниел Лойд

С Люис бяха гаджета още преди брюнетката да бъде коронясана за Мис Англия 2002, след като се запознаха в любимото заведение за знаменитости 10 Rooms. Шестмесечната им връзка се разпадна заради професионалната им заетост, но двамата си останаха близки приятели и някогашната изгора на Люис често го подкрепя на „Силвърстоун“.

През 2012-а бившата маникюристка сключи брак с футболиста Джейми О'Хара, но разводът им дойде след 2 г. От 2019-а Даниел е омъжена за електротехника Майкъл О'Нийл, на когото роди син и дъщеря.

Лота Хинтса

Дълго време Мис Финландия беше постоянно присъствие в бокса на Люис. Тя се чувстваше добре там, тъй като е дъщеря на бившия доктор на Макларън Аки Хинтса, починал през 2016 г.

София Ричи

Хамилтън никога не е крил страхотния си интерес към модата и той не пропуска Седмицата на модата в Париж. Именно там през 2017-а той бе засечен под ръка със София, дъщеря на Лейънъл Ричи.

После те бяха забелязвани заедно още няколко пъти, след като тя скъса с Джъстин Бийбър. Преди 20 дни изящната блондинка вдигна приказна сватба във Франция с музикалния продуцент Елиът Грейндж.

Шакира искала Люис и Том Круз само за приятели

Изоставената от Жерар Пике колумбийска звезда нямала желание за връзка нито с Хамилтън, нито с Том Круз. И с двамата тя се видя по време на Гран при на Маями във Ф1. 45-годишната Шакира, която се премести във Флорида с двамата си синове след краха на отношенията й с бившия футболист, се доверила по темата на семейната си приятелка Ана Лурдес Мартинес. Тя заяви пред „Ню Йорк Поуст“: „Когато приятелите й идват в града, тя просто се вижда с тях. Пресата иска да създаде роман, но с Том тя се запознава отдавна. Сега Шакира е фокусирана върху семейството си. Не спира да работи, пише музика, тренира, грижи се за тялото си и се храни здравословно“.