0

Б ившата актриса и херцогинята на Съсекс Меган Маркъл разбуни духовете с поредното си интервю за американско списание. В него тя казва, че "само със съществуването си" тя и съпругът й принц Хари "са нарушили динамиката на йерархията", когато са били във Великобритания. В отговор на въпроса има ли място за прошка, Меган не дава категоричен отговор, а заявява, че е по-трудно да не простиш, отколкото обратното.

Меган споменава и за обтегнатите отношения на Хари с баща му, принц Чарлз. Меган разкритикува кралските особи, че не са им дали възможност с Хари да работят от името на монархията. Тя също така твърди, че на други кралски особи е позволено да изпълняват задълженията си, както искат, и намекна, че тя и Хари са третирани по различен начин.

41-годишната Меган и 37-годишният Хари са в обтегнати отношения с британското кралско семейство, откакто се оттеглиха от кралските задължения и напуснаха Великобритания в началото на 2020 г., изтъквайки непоносимите според тях вмешателства и расистки нагласи на медиите на Острова. Двойката подписа договори със Спотифай и Нетфликс и току-що стартира подкаст, в който Меган влиза в ролята на домакин в разговор със знаменитости.

Интервюто й веднага предизвика критики като 57-годишният водещ на TalkTV Пиърс Морган, дългогодишен критик на херцогинята на Съсекс, веднага я нарече безсрамна. Бившият водещ на "Good Morning Britain" каза, че Меган няма свян относно новата си атака срещу кралските особи, отбелязва "Daily Mirror". Ребека Инглиш, която пише по кралските теми в "Daily Mail" анализира поведението на Меган от интервюто и казва, че настроението й често варира от необичайно весело до странно, а от текста прозира хладна заплаха. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Cut (@thecut)