0

М МА боецът Георги Валентинов разкри пикантни подробности около раздялата му с Златка Райкова и старта на връзката й с ексфутболиста Благой Георгиев. 

В подкаст Валентинов разказа, че е сигурен в това, че преди да скъсат със силиконката, тя вече е въртяла любов с Джизъса. 

@star_reporters Истината за Златка Райкова, Георги Валентинов и Благой Георгиев 🤪 #starreporters #bulgaria ♬ original sound - Star Reporters

"Той не ми е взел жената. Аз съм човека, който взе решение да се разделя със Златка. След един месец и малко ми се обади мой приятел да ми каже, че двамата ги е видял в Царско село да тренират във финеса. (...) Кофтито на цялата ситуация е, че то нали се сещаш, че не е станало от вчера за днеска. Те не са стартирали техните взаимоотношения сега, пак предполагам, но почти на 100% съм сигурен и това е гадното, че те са стартирали техните отношения докато тя е била с мен. Това е!", разкри ММА боецът.

"По никакъв начин не съм съдил нито единия, нито другия. Аз реших да я направя свидетел на моите успехи за мене това е наказанието към подобен тип отношение", добави Валентинов. 

Както е известно, Валентинов предложи брак на Златка на сцената на предаването "Като две капки вода". До сватба обаче така и не се стигна, защото звездната двойка се раздели. А месеци по-късно Райкова се хвърли в обятията на Джизъса