0

Н аши актьори гостуваха на колегата си Васил Василев - Зуека в Испания.

Повод за срещата се оказа част от турнето на Антоанета Добрева - Нети и Асен Блатечки в Европа. Актьорите представиха постановката „Този филм“ и в Аликанте.

Среща

Фотос, публикуван в личния профил на Нети, издаде за срещата със Зуека и половинката му Ани. Масата е повече от отрупана, а сред менюто присъстват миди, риба, салати и др.

От кадъра се вижда, че са уцелили прекрасно време в градчето в Югоизточна Испания, защото Блатечки и Зуека са по къси ръкави, а Нети седи навън по пуловер на дупки.

ОТ ИСПАНИЯ: Зуека нахейти българите, ставали все по-зле!

Впечатление направи и красива червенокоса дама, заела мястото срещу Асен, като из мрежата се пуснаха коментари, че това е новата половинка на актьора.

Той обаче официално не е представил жена до себе си, затова всички предположения на феновете остават в сферата на догадките.

Сцена

Съвсем ясно е обаче, че турнето на Блатечки и Нети продължава в посока Виена, Цюрих и Мюнхен.

НА ПРОМОЦИЯ! Зуека по-евтин през лятото

Двамата се събраха на театрална сцена отново след 25 години. Комедията проследява срещата на двама души пред лекарския кабинет, чиито взаимоотношения се простират назад в годините и ще бъдат разрешени пред очите на зрителите и за тяхно забавление.