0

Н а ски и на маса - така посрещнаха новата 2024 година родните звезди.

Любимите актьори Владо Пенев и Мартина Вачкова по традиция се чукнаха с шампанско и се забавляваха със своите приятели Евтим Милошев и съпругата му Христина, а в тяхната компания е бил и невероятният Димитър Рачков.

Марта, Владо, Евтим, Христина и Рачков.

 Марта, Владо, Евтим, Христина и Рачков.
Instagram

Вечният град

Със ски в планината е изпратил годината колегата им и съратник Юлиан Вергов. Той си публикува няколко зимни кадъра, на които се изкачва със ски, под които пише: „Аз съм този, който (колкото и да е банално) все още реве на Love Actually и се смее на Home Alone. Иначе съм добре“.

Вергов на ски.

 Вергов на ски.
Instagram

В последните дни на годината на зимни удоволствия се отдадоха и Папи Ханс и любимото му момиче Сара Драгулева.

Папи и Сара

 Папи и Сара
Instagram

В тяхната компания бе и ергенът Виктор Стоянов, а по новогодишните им сторита става ясно, че на купона за 2024 г. е била и певицата Дара, бивша изгора на Папи. В Рим посрещна новата година актрисата Теодора Духовникова.

Духовникова в Рим.

 Духовникова в Рим.
Instagram

Тя сподели няколко снимки от ваканцията и пожела на всички свои почитатели да бъдат фънки през новата година. В чужбина на 1 януари замина и актрисата Параскева Джукелова. Тя си качи кадър от летището и сподели, че излита, но накъде - така и не издаде до редакционното приключване на броя.

Семейно

Семейно с любимия си мъж Галин посрещна новата година фолкпевицата Галена. Облечена в бляскава рокля тип „Холивуд“, тя позира до своя спътник в живота и пише: "Сякаш неусетно мина. Но беше хубава. Във финалните й мигове неволно се сещаме за важните хора от изминалата 2023. За мен това включва и всички вас, с които споделих поредната успешна музикална година. Благодаря ви! Дано сте добре, дано се намирате в живота си там, където искате да бъдете. Знам, че чрез музиката ще бъдем заедно и в новогодишната нощ. А когато часовникът удари полунощ, нека кристалният звън от чашите шампанско постави началото на най-прекрасната 2024. Наздраве“.

Галена и Галин

 Галена и Галин
Instagram

Със своя любим мъж Павел със сигурност е била и колежката й Преслава. Тя си качи снимка пред коледна елха, под която написа: “Честита Нова 2024 г. Желая ви да сте здрави, щастливи и много обичани. Благодаря за цялата любов и всички хубави моменти. Които изживях с вас през изминалата 2023 г.“, пише тя и пита своите почитатели какво са си пожелали да им се случи през новата година. В компанията на любимия Любомир Захаринов е била и фолкпевицата Анелия, която си пусна празничен кадър, от който става ясно, че в тяхната компания е бил и шеф Манчев.

Приятели

На маса с приятели посрещна Нова година фолкпевицата Софи Маринова. Точно в полунощ тя се е чукнала с шампанско със своите приятели и колеги от семейство Стораро.

Софи Маринова

 Софи Маринова
Instagram

На публикувано в социалните й мрежи видео се вижда как Тони е със своята съпруга, Фики също, а на кадрите се прокрадва и най-малкият Емрах. След това Софка е пяла в дискотека, а феновете обърнаха внимание на котешкия й син грим.

Със страхотен грим и тоалет обра точките на своите фенове примата на родната естрада Лили Иванова.

Лили Иванова

 Лили Иванова
Костадин Кръстев - Коко

Тя традиционно си пусна снимка, с която да честити празниците, дело на фотографа Костадин Кръстев - Коко. На кадъра Лили позира в ефирна бяла риза. Облечена е в актуалния за сезона блестящ панталон в сребристо. За косата й се е погрижила Милена Димитрова - Фифи, а за грима - Кирил Чалъков.

Камелия облече сина си като джудже

Фолкфурията Камелия не спира да лети на крилете на майчината любов.

Камелия със сина си.

 Камелия със сина си.
Instagram

Миналата година тя прие в обятията си своя син, за когото е мечтала и чакала дълги години. Затова и нейната равносметка е по-емоционална. "Мили хора, искам да ви пожелая да бъдете здрави. За мен тази отиваща си година беше най-различна и най-изненадваща. Разбрах, че очакванията и плановете отиват в съвсем друга от мен очаквана посока. За това разбрах за себе си, че НИЕ, хората, притежаваме само две неща. Нашето време и нашата енергия. Затова, прекрасни хора, не губете енергията и времето си за глупави неща, за глупости и за глупави хора. Обичайте себе си, живота си и това, което сътворявате", написа Камелия.

Емилия показа гардероба си

„Честита Нова година, приятели, бъдете живи и здрави. Всичко най-хубаво ви желая през новата г.“, сподели със своите почитатели в Инстаграм фолкпевицата Емилия и показа част от своята гардеробна. В нея изпълнителката държи много от любимите си сценични тоалети. Близки до звездата издадоха, че двамата с любимия й мъж Башур са се нанесли в нов дом наскоро.

Емилия

 Емилия
Instagram

Навръх Бъдни вечер тя гостува на Мон Дьо по NOVA, пред когото сподели: „Със съпруга ми имаме голяма любов. Успяхме да си наредим отношенията въпреки предишните ни партньори. След катастрофата ни казаха, че няма да може да имаме деца. Не искахме да приемем, че обичта ни няма да роди плод. Все пак стана чудо и така се появи Жоржина. Не я показваме от страх след трагедията, която преживяхме. Когато бяхме най-щастливи и споделихме радостта си, изгубихме Федката. Жоржина никога няма да го замени, но върна Жорж към живота. Той се беше отказал. Цял живот ще се бори с тази болка”, сподели звездата.

„Игри на волята“ се събраха

Звездите от последния сезон на „Игри на волята“ по NOVA доказаха, че приятелство има и извън предаването и посрещнаха новата 2024 г. заедно.

Звездите от "Игри на волята".

 Звездите от "Игри на волята".
Instagram

На споделен кадър в социалните мрежи се вижда, че заедно са били Момчил и неговата приятелка, Мастагарков, Радостин, Мишо, Цецо и Васил. Денислава е показала страхотна визия с новата си черна прическа, но е скрила с кого е отпразнувала Нова година. Затова пък майка й Виолета е била в заведението на Мартин Елвиса, който разкри, че са се забавлявали с Азис. Победителят Рълев също не пожела да разкрие със своите почитатели как е отпразнувал идването на 2024 г.