0

И коната на холивудското кино Мерил Стрийп единствено на българин позволи да си направи снимка с нея на кинофестивала в КАН, научи „Телеграф“.

10-минутни овации за Кевин Костнър на Кан

Това е операторът на NOVA Таси Асенов, който за десета поредна година отразява събитията от червения килим с репортерката Ивелина Кунчева. 

Сърфистът

Почти триста селфита с холивудски звезди си е направил Таси по време на гостуванията си на френската Ривиера. Най-впечатляващото за тази година е това със звездата от „Желязната лейди“, „Крамър срещу Крамър“ и „Мостовете на Медисън“.

Мерил Стрийп с Таси Асенов

 Мерил Стрийп с Таси Асенов

„Това ми е най-трудната снимка. Тя не се съгласи с никой друг да се щракне, не даде нито един автограф, само на мен се съгласи. Заради това останалите ми се нацупиха, но късмет. Успях да я хвана в един от тайните коридори, където случаен човек не може да влезе. Иначе си е дебнене по цяла нощ. Никълъс Кейдж например го чаках до 3-4 часа сутринта след премиерата на новия му филм „Сърфистът“. Попитах го може ли снимка, той каза: „Естествено че може“. Въобще почти всички са много мили и любезни, а най-големите звезди се държат най-добре“, разказа Асенов.

Кръстникът

Освен снимки нашенецът може да се похвали, че е докосван от някои от най-красивите жени на света и от най-великите в киното.

„Супермоделът Хайди Клум я видях да излиза от хотела за фотосесия на улицата. В блъсканицата успях да стигна до нея и я помолих за едно селфи, тя ме прегърна, много е мила. Ема Стоун също е много френдли, а мислех, че не е. Франсис Форд Копола също ме докосна. Няколко пъти опитвах да стигна до него и на втория ден успях. Докато минаваше по червения килим, пуснаха музиката от легендарния му филм „Кръстникът“. Настана такава еуфория, направо настръхнах, той също се разчувства“, споделя още Таси.

Хайди Клум гушна българина

 Хайди Клум гушна българина

Франсис Форд Копола също го докосна

 Франсис Форд Копола също го докосна

Филмовият композитор Ханс Цимер пък дори режисирал селфито им.

Ханс Цимер режисира селфито

 Ханс Цимер режисира селфито

„Като го питах може ли да се снимаме, той ме гушна и направихме първия кадър. Погледна и видя, че сме в сянката, и каза: „Я ела на слънце, да сме хубави“. Актьорът Крис Хемсуърт, който играе Тор в „Богът на гръмотевиците“, също е много готин – изпуснах го на едно място, та го гоних и като ме видя, каза: „Знаех, че ще се върнеш“, и ми стисна ръката“, каза още операторът.