0

К ралицата на техно музиката Никол Мудабер се завръща отново в България, за да се присъедини към фестивала „Солар Съмър“, който ще се проведе на 12 и 13 август в Бургас.

През деня партитата ще се състоят на близкия остров Анастасия, а в арена за нощния купон ще се превърне пристанището в морския град.

Подарък

Само седмица ни дели от Солара – фестивала, който се отличи с ярките си артисти като едно от най-посещаваните събития за електронна музика у нас през последните години. За радост на феновете организаторите от „Ялта“ добавят още един артист към вече добре подбрания лайнъп на двудневното събитие в Бургас. Във втората фестивална вечер, на 13 август, специален гост ще бъде жената с безкомпромисен музикален усет - Никол. Тя ще се присъедини към вече обявените артисти в събота – Адам Бейер, Иларио Аликанте и Любо Урсини. В петък фестивалът започва с Джоузеф Каприати, Локо Дайс и Стефан Попов. Включването на безспорната кралица на техното към хедлайнерите е повод за възторг и за феновете, които вече са закупили билетите си за събитието. Един от най-търсените и предпочитани гости на всеки престижен фестивал, тя е начело на империя в лицето на MOOD – изключително влиятелния й звукозаписен лейбъл и глобален парти бранд, както и радиопредаването In The MOOD, което се излъчва в повече от 50 страни по света със седмична аудитория от над 16 милиона души. При всяко нейно гостуване у нас диджейката от нигерийски произход създава вълнуващи и еуфорични спомени за публиката. За последно станахме свидетели на невероятната атмосфера по време на Солара през 2021 г.

Терен

Хиляди гости ще споделят емоцията от морското издание на Solar Summer 2022 през следващия уикенд. Освен мащабното събитие на пристанище Бургас организаторите предлагат и дневно издание, отново в два дни, на 13 и 14 август. Solar Island се завръща след огромния интерес от миналата година с разширен терен, капацитет и забавления за гостите на остров Света Анастасия, а зад пулта в двата дни ще бъдат легендарният Ернан Катанео (събота) и Hot Since 92 (неделя).