0

М ладата певица Оливия Родриго, южнокорейската група BTS и поп иконата Били Айлиш – това ще са едни от изпълнителите, които ще се разпишат с участие в шоуто по раздаването на музикалните награди "Грами" следващия месец в Лас Вегас.

Младата певица Оливия Родриго, южнокорейската група BTS и поп иконата Били Айлиш – това ще са едни от изпълнителите, които ще се разпишат с участие в шоуто по раздаването на музикалните награди "Грами" следващия месец в Лас Вегас.

Те ще излязат на сцената в MGM Arenа наред с Бранди Карлайл, Братя Озбърн и Lil Nas X с Джак Халроу, а водещ на програмата ще бъде комикът Тревър Ноа.

Събитието, което ще се проведе на 3 април, ще бъде излъчвано на живо по телевизия CBS и в стрийминг платформата Paramount +.

Припомняме, че първоначално церемонията за наградите "Грами" беше насрочена за 31 януари в Лос Анджелис, но заради ръст на заразените с Covid-19 тогава от Американската национална звукозаписна академия решиха да я отложат за 3 април в Лас Вегас.

Най-много номинации тази година - единадесет на брой, отбеляза музикантът Джон Батист. С по осем номинации следват певецът Джъстин Бийбър, рапърката Доджа Кет и певицата H.E.R.