0

А ктьорът Орлин Павлов попада в любовен триъгълник с две сестри. Не става въпрос обаче за реална драма, а за ролята му в новия български сериал „Лъжите в нас“. Там той скача в ролята на Сава, който вдига сватба с богаташката наследница Рая (Радина Думанян). В навечерието на венчавката той среща бурната Ирина, която се оказва сестра на бъдещата му съпруга.

Актьорът Орлин Павлов попада в любовен триъгълник с две сестри. Не става въпрос обаче за реална драма, а за ролята му в новия български сериал „Лъжите в нас“. Там той скача в ролята на Сава, който вдига сватба с богаташката наследница Рая (Радина Думанян). В навечерието на венчавката той среща бурната Ирина, която се оказва сестра на бъдещата му съпруга.

Когато говорим за поредицата не можем да пропуснем и имената на Емил Марков и Диана Димитрова. Натрупали хиляди фенове в лекарски престилки за „Откраднат живот“, сега двамата демонстрираха още един урок по актьорско майсторство с ролите си в актуалната продукция на NOVA и Dream Team.

„Надявам се зрителите да възприемат положително това, което сме направили, тъй като се постарахме много. Вълнувам се, защото предстои да покажем едни съвсем различни лица. Героинята ми е много различна и дори се наложи да

променя и начина си на говор

за тази роля“, разказва Димитрова, която зрителите ще опознаят като Ирина – жената, готова да обърка живота на всички в сериала.

„Аз не бях гледал нищо досега. Много ми хареса. Много хубаво играя, но и колегите играят страхотно“, намигна и Марков, който скача в кожата на властния бизнесмен Константин Шейтанов.

Голямото достойнство на проекта са и монолозите – запазена марка на екипа още от „Откраднат живот“.

Звездите от сериала поляха старта в киносалон в столичен мол

в компанията на фенове

и журналисти. Те си заслужиха бурни аплодисменти.

„Това е най-сложният проект, който сме правили. Благодаря на всички колеги, които ежедневно се борят заедно с мен това да се случи. Благодаря на актьорите, които оставят нещо от себе си във всяка сцена“, каза в рамките на събитието режисьорът и креативен продуцент Павел Веснаков.

Не липсват суперлативи и

в социалните мрежи.

„Много силно начало! Желая успех на сериала. За мен кастинга откъм актьорите е супер. Определено ми допада“, „Обикнат от първи епизод. Познати прекрасни актьори и тези монолози“ и „Заради Диана си струва да гледаш този филм. Страхотна роля! Много добро начало! Ще го следим с интерес!“, гласят част от коментарите на зрителите.

С участие в семейната драма се разписват още Владимир Пенев, Ирен Кривошиева, Васил Бинев, Йоана Буковска-Давидова, Мария Сотирова, Милена Аврамова, Дарин Ангелов, Свежен Младенов и други. „Лъжите в нас“ е по идея на Христина Апостолова. Главни сценаристи са Елена Ермова и Дилян Павлов, оператори – Иван Вацов и Орлин Руевски, а продуцент е Евтим Милошев.