0

Г рафит с лицето на поета Константин Трендафилов, по-познат в музикалните среди с алтер егото си Папи Ханс, се появи на стена в столицата с неизвестно местоположение. Той е бил подарен на певеца от уличния артист Dr Tzonkov ain't no doctor, за да ознаменува излизането на пазара на най-новата песен на певеца под надслова „Дишам“. Това разкри самият той в социалните мрежи.

Графит с лицето на поета Константин Трендафилов, по-познат в музикалните среди с алтер егото си Папи Ханс, се появи на стена в столицата с неизвестно местоположение. Той е бил подарен на певеца от уличния артист Dr Tzonkov ain't no doctor, за да ознаменува излизането на пазара на най-новата песен на певеца под надслова „Дишам“. Това разкри самият той в социалните мрежи.

Част от неговия албум-сериал, парчето е седмото на брой в поредицата, а Трендафилов не скри гордостта си от него и го нарече „най-личното“ му досега. „Тази песен ме кара да скъсам с гаджето за да мога да страдам на нея“, пошегува се той и публикува снимки от работата по видеоклипа на песента, а в друга откровена публикация разкри повече подробности около вдъхновението си.

"Най-голямата награда за писател или артист е, когато някой каже: “тези думи сякаш аз съм ги писал”. Най-голямата ми цел не е да бъда харесван. А да дълбая в себе си. И колкото по-дълбоко дълбая, толкова по-дълбоко достигам до вас. Благодаря на Кекса, че ми даде възможността да ви грабна вниманието. За да можете да чуете какво друго имам да кажа.


А в този текст, казвам важни за мен думи.", написа той и благодари на екипа, взел участие в работата по „Дишам“.

Припомняме, че в предпоследния епизод-песен от албума сериал, Папи Ханс бе хванат в крачка да ухажва дъщерята на краля на поп-фолка Азис. Романтичната драма се разви именно в клипа към шестата подред песен от тавата под надслова Samara, дует с изпълнителя на „Ледена кралица“. В смелата колаборация на двамата изпълнители Папи Ханс разчупи характерния си ексцентричен поп през призмата на индийските ритми, а Азис допринесе с разпознаваемите си вокали, за да се получи завладяваща мелодия и може би един от най-забавните и проекти на певеца.

Ухажваната във видеото бе любимата на Папи в реалния живот – актрисата Сара Драгулева която поетът наскоро показа на феновете си в Инстаграм, като сподели техни снимки. Тя участваше и в клипа му към песента "Моряк", а зрителите я познават най-вече от сериала "Братя".