0

Р ич Пол беше забелязан да купонясва с Леброн Джеймс в Маями на 34-ия рожден ден на приятелката си Адел, но изпълнителката на „Easy on Me“ я нямаше наоколо.

Спортният агент, който миналото лято обяви публично, че е с Адел, беше видян да се мотае със своя клиент Леброн, както и с Кевин Лав, Стивън Рос и Маверик Картър на партито на American Express Presents Carbone Beach в четвъртък вечер.

gettyimages

40-годишният Пол бе видян да се забавлява с приятелите си и да позира за снимки на ексклузивното парти, на което присъстваха и Джаред Кушнър и Иванка Тръмп, готвачът Марио Карбоун, DJ Хана Бронфман и Пиер Гасли. Андреа Бочели също представи изненадващо изпълнение.

Междувременно Адел сподели публикация в Instagram за 34-тия си рожден ден. „Каква разлика прави една година! Ако времето продължава да лекува и изглажда всички дупки в живота ми, тогава нямам търпение да стана на 60! Никога не съм била по-щастлива!", казва тя в поста си. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Двойката се появи на няколко публични изяви, преди да се покаже официално в Instagram през септември миналата година, когато Адел сподели тяхна снимка в социалната мрежа.

gettyimages

През февруари изпълнителката на „Someone Like You“ разкри, че е готова да има още едно бебе.

„Тази година се случва върви на 100%. Това трябва да се случи тази година, защото имам планове за следващата“, каза тя в „Шоуто на Греъм Нортън“.