0

З орница Господинова, която редовият зрител познава от участието й в риалити формата „Ергенът“, се взе за голяма звезда. 32-годишната брюнетка, която развива моден бранд, не отваря уста пред медиите за по-малко от 500 лв без ДДС.

За това алармира светският репортер Борислав Борисов от „Стар Рипортърс“, който трябва да брои 6 бона, ако иска Зори Джи да участва в предаването му.

„Много хора ми писаха да поканя в предаването Зорница от  “Ергенът", която се изявява под музикалния псевдоним “Зори Джи". Често хората я сравняват с Джорджано и искат да направят дует двамата. Затова реших да я поканя, но се оказа, че тя иска хонорар. През годините съм направил над 1000 интервюта и никога не са ми искали пари. Въпреки това ѝ казах да ми изпрати своята оферта. Речено-сторено. Оказва се, че Зори Джи иска 2000 лева за 30-минутно интервю. Нашите лайфове са по час и половина т.е. иска 6000 лева от нас“, написа в социалните мрежи той.

Боби от „Стар Рипортърс“ публикува ценовата листа на Зори Джи. Оказа се, че тя дори изисква безплатни грим и прическа от предаването, което я покани на гости.