0

О бичаната родна актриса Алекс Сърчаджиева пълни НДК на 11 май с хитовия си спектакъл "На живо". Биографичната пиеса разказва за най-трудните и най-хубавите мигове в живота й. 

Билети 

Спектакълът на Сърчаджиева с участието на Радена Вълканова ще се играе за пръв път на толкова голяма сцена. След премиерата през юни 2021 г. интересът към постановката е повече от голям, а билетите се изкупуват за броени дни, като обратната връзка от страна на зрителите е емоционална и похвална. Много от колегите й са на мнение, че е проявила огромна смелост, оголвайки до такава степен душата си. За гастрола си в НДК Алекс получава и пълната подкрепа на Столична община. Билетите вече са пуснати в продажба и са на цени от 25 до 50 лв. в зависимост от мястото. Най-скъпите са точно пред сцената. 

Живот 

Пиесата е по текст на Яна Борисова, режисьор е Димитър Коцев-Шошо, сценограф - Никола Тороманов, a музиката е на Милен Кукошаров. Пиесата ще разкрие несподелени досега моменти от живота на актрисата, които ще изненадат дори и най-близките й. Година и половина отнема на Александра Сърчаджиева да се осмели и да пристъпи към този спектакъл, тъй като разказва за голямата си любов с Ласкин и за болката, която е изпитала при загубата му, както и за непрежалимата си майка - актрисата Пепа Николова.