0

Ч укането на пържоли вкара отново Анн-Джи в погледа на светските клюкари. След няколкогодишно отсъствие от светлините на прожекторите атрактивната изпълнителка реши да изненада почитателите си с нов проект, който е най-провокативен в досегашното й творчество. Парчето носи заглавието „Чукаме пържоли“, а клипът към него освен кулинарни моменти съдържа и много сексуални намеци.

“Реших да направя този "кулинарен" музикален проект със 100 грама чувство за хумор, килограм ирония и 200 грама провокация”, сподели самата изпълнителка пред „Телеграф“. Идеята за цялата песен и за заглавието й идват преди време, когато гледала нейни приятели момчета как чукат пържоли в кратки видеоклипове в Инстаграм. “Те се забавляваха, като не спираха да повтарят: "Чукаме пържоли, чукаме пържоли", а бяха голи до кръста, което действаше доста секси. Мъж, който готви, направо ми е фетиш”, отсича Анн-Джи.

Запалена е по фитнеса и е световна шампионка.

 Запалена е по фитнеса и е световна шампионка.
Личен архив

Във видеото към песента певицата казва, че е реализирана максимата как любовта на мъжа минава през стомаха. Героинята обаче привидно е готова да реализира всичките фантазии на един мъж, но същевременно се превръща и в най-големия му кошмар. “Текстът е насочен към онези мъже, които възприемат жената единствено като обект за консумация, без да търсят душевна връзка и симбиоза”, смята певицата.

После добавя, че това, което я провокира като изпълнителка да направи тази песен, са отношенията между мъжете и жените в последно време. „Животът е шарен, а отношенията между мъжете и жените са толкова пъстри, това е неизчерпаемо поле за идеи на текстове“.

Обича провокативни и секси снимки

 Обича провокативни и секси снимки
Личен архив

Малко хора знаят, че освен красива и артистична певицата крие още един талант. Тя е страхотен текстописец и го прави изключително професионално. Писала е текстове за много от нашите популярни естрадни изпълнители, между които са дует „Ритон“, Кристина Димитрова, Васил Найденов, Ивайло Колев. Анн-Джи е автор и на текста на последната си песен. Въпреки че пържолите са в центъра на новия проект на звездата, тя си признава, че никога не е била фенка на месото. Перфектната си форма, в която я намираме днес, се дължи на свежи зеленчуци. „Хапвам всичко, но предпочитам салати, пресни плодове, а най-любимо ми е сушито.“ Анн-Джи поддържа перфектна форма години наред. И с тялото си е завоювала доста награди. Спечели и титла за най-красиво и хармонично тяло. Три пъти бе световна шампионка по фитнес за модели.

Преди години хубавицата се запали по тренировките в залата и го превърна в своя втора природа. Анн-Джи разсъждава за това каква е тайната на добре изваяното й тяло: „Важно е да си позитивна личност, добър по душа - тогава и излъчването ти е друго. Хората, задържащи лошите емоции в себе си, изглеждат зле. Спортът, здравословният начин на живот и разходките сред природата са само част от поддържането на добър външен вид. Важното е какъв си отвътре“.

Родена в Украйна, наречена на Жулиета

Анн-Джи е родена в Украйна. Родителите на певицата и фитнес модел са известните художници Алла и Чавдар Георгиеви. Истинското й име е Анна Георгиева, а Анн-Джи е артистичният й псевдоним, който се ражда по много интересен начин. Като дете Ани е запалена много по театралното изкуство. Дълго време е част от школата на Венци Кисьов. С детската театрална трупа поставят „Ромео и Жулиета“ по Шекспир, а талантливото момиче грабва главната роля. Така всички започнали да й викат Жулиета. След години, когато започва кариерата й като певица, към собственото си име добавя символично името на героинята на Шекспир и по този начин се появява Анн-Джи.

Пееше за Хъшове

Любовта към музиката също се заражда у Анн-Джи още от дете. Оттогава пее, а и свири на класическа китара. Средното си театрално образование завършва в 22-ро СОУ при Николай Георгиев. След което записва и Висше театрално образование в НАТФИЗ при Стефан Данаилов. Бъдещата звезда започва своята кариера като певица в предаването на Слави Трифонов "Хъшове", като там изпява безспорния хит "Нощта не е безкрайна (Джая)". Самостоятелната й кариера стартира след подписването на договор с музикалната компания "Рива Саунд", която издава първия й албум с авторски песни, наречен The Good Girl - „Доброто момиче“. Самата певица определя стила си като хип-хоп с арендби звучене. Което идеално се вписва и на прякора й.

Танците са в кръвта й

 Танците са в кръвта й
Личен архив

Анн-Джи от години печели освен с музика и от танци. Като малка е тренирала и художествена гимнастика, което й дава чувство за пространство и ритъм. В последно време се изявява усилено и като танцьорка на различни сцени, най-вече в Студентски град. А сред многото таланти на хубавицата е и моделиерството. Освен това разви свои собствен бранд за авторски спортни дрехи. И те са доста секси.