0

И зрисуваха певецът Папи Ханс на фасада на сграда в центъра на София. Той самия се похвали за него в социалните мрежи и очевидно е било изненада - подарък за него. 

Папи не издава местонахождението на графита, но от поста му в Инстаграм разбираме, че това е “офлайн тийзър” на новото му парче „Дишам“, което предстои да излезе до два дни. Красивото произведение е дело на таланта @dr_tzonkov_aint_no_dr, който е известно име в софийските арт среди.

Константин Трендафилов не крие гордостта си от произведението, като на снимките се вижда как той гордо позира пред собствения си образ, който нарича „това съвършенство“. 

Папи Ханс обича да провокира със снимки и творчество. Съвсем наскоро поетът показа новата си любима в Инстаграм, където сподели техни снимки. Актрисата Сара Драгулева участваше в клипа му към песента "Моряк". Тя също така играе и в българския сериал "Братя". С всеки следващ кадър двамата все по-красноречиво демонстрират силните си чувства, които ясно личат и в последната публикация, появила се в личния Инстаграм профил на музиканта. С нея той за пореден път направи потребителите на виртуалното пространство съпричастни с щастието си, като същевременно опроверга тръгналите наскоро спекулации, че отношенията им с актрисата и модел, позната от сериала "Братя" и предаването "Преди обед", са достигнали своя край.