0

Е кстравагантният певец Иво Димчев разкри, че ще прави авторски мюзикъл и търси певци – 3-ма мъже и 3 жени, които да се включат. За 6 седмици репетиции избраните ще получат хонорар 3000 лв. и по 1500 лв. общо за 3-те премиерни представления във Виена.

Кастинг

Първият авторски мюзикъл на Иво Димчев ще носи името In Hell with Jesus. Репетициите ще се проведат през май, юни и юли в София. „Търся певци за новия ми мюзикъл. 3-ма мъже, 3 жени. Заплащане 3000 лв. за 6 седмици репетиции и по 1500 лв. общо за 3-те премиерни представления във Виена. За да участвате в кастинга ми, пратете акапелно видеоизпълнение на песните ми Kill и Sucker. Репетициите започват на 10 май в София. Добър английски език задължителен!“, написа в личния си профил във Фейсбук артистът. На история в Инстаграм пък допълни, че премиерните дати във Виена са 3, 4 и 5 август, като изпълненията ще бъдат част от „Импулстанц фестивал“. На 16 декември пък предстои премиера и в Берлин в театър Hau.

Чалга

Освен че подготвя мюзикъла, Иво Димчев издаде в социалните мрежи, че е готов с две нови парчета. „Две нови чалги написах тези дни. Едната се казва „Чукам на поразия“. Другата се казва „Райна Кабаиванска“, сподели артистът, като не издава повече за новите си парчета. Казва обаче, че са „божествени“. Навръх Великден Димчев направи разбор и на българските изпълнители. „Според мене от мъжете Криско е най-красивият български певец. Толкова е фин. Перфектен е. Всичко фино ме влудява. И Гибо бейби също. Абе фина работа. Аристократи. За Стругаре въобще нема да отварям дума, че пак като ме види ше ми се смее. Божества....! Ох, има и един V:rgo... той пък и мега талантлив... Абе лудница!!! Ех, И аз бях фина едно време. Свърши тя!“.