0

Г олям скандал се развихри около песента „Cipele”, която се превърна в най-големия сръбски хит. Според медиите в западната ни съседка композиторът на парчето е завел съдебно дело за 50 000 евро срещу изпълнителката Андреана Чекич, която го изпя в дует с мегазвездата Емир Джулович.

Пред местна медия Андреана Чекич заяви, че хитмейкърът Саша Лазич и колегата й Джулович поискали от нея пари. Тя отвърнала, че не трябва да си играят с нея.

"Страхотна вокалистка е, аз лично нямам нищо против нея, но имаме бизнес проблем. Делото под формата на няколко дела е в съда, не бих дал никакви изявления за това", потвърди композиторът на хит номер 1 в Сърбия.

Заради проблема видеото към песента, чието заглавие на български се превежда като „Обувки“, беше изтрито от канала на Чекич в Youtube, където беше събрало 90 милиона гледания. По-късно стана ясно, че Лазич е дал песента на друга певица – Александра Бурсач, която преди известно време я записа в дует с Емир Джулович.

Песента има и българска версия, в която изпълнителят си партнира с Бони. Тя носи името „Време е“ и за известно време също беше свалена от платформата за видеосподеляне. Наложи се двамата певци да заснемат ново видео към нея и в момента е налична в интернет пространството.