0

Н якогашното малко коте на Валери Божинов - красавицата Бояна Генова, е в очакване на първото си дете. Тази новина разкри самата тя, като сподели с последователите си в мрежата снимка с коремче, което издава, че блондинката е в напреднала бременност.

Под фотоса красавицата написа you + me = three (аз + ти = три). Публикацията й за минути събра хиляди харесвания и коментари. Бояна е вече в 16-ата седмица от бременността си, но досега успяваше да скрие благата вест от публичното пространство, като явно е обработвала снимките си, за да не се вижда напредването в килограмите. Моделката продължава да тренира, както и да внимава какво хапва и се похвали, че за този период е качила „само 5 килца“. Въпреки положението, в което се намира Генова, прекарвала по час в залата за фитнес почти всеки ден, издават запознати.

От няколко години Малкото коте на Божинов е в сериозна връзка, като преди време дори обяви, че се е сгодила за приятеля си Манол Кисьов. Зли езици се опитаха да ги разделят по времето, когато блондинката участваше в телевизионен риалити формат. Тогава Бояна получи обвинения от друга участничка, че поведението й в играта е на “разгонена жена”, което много обиди блондинката. Очевидно обаче шоуто не е успяло да скара влюбените и те са в очакване на първата им рожба, която трябва да се появи в края на лятото.

Припомняме, че звездата на миската изгря, когато в светските среди избухна скандала с чатове на Валери Божинов, в които той се обръща към неизвестна по това време събеседничка с “Малко коте”. По-късно се разбра, че това е именно Генова, а клюкари я заподозряха, че тя сама си е показала съобщенията с цел да се добере по-бързо до славата.