0

Д ве от обичаните и талантливи родни дами - певицата Мария Илиева и актрисата Милица Гладнишка, се хванаха за гушите чрез онлайн пространството.

Повод за това се оказа финалът на риалити формата "Гласът на България" и най-вече един от финалистите - Борис, който пя с Илиева в последната си надпревара.

След дуетното им изпълнение Милица написа в личния си профил във Фейсбук следното: "Мария Илиева показа, че е машина и за един пиар минава през всичко и всеки. Като танк“. Малко по-късно изтри публикацията, но доста хора я подкрепиха, че вместо да даде на Борис да изпъкне, Мария е направила точно обратното - държала е да покаже своите гласови данни, без значение дали ще засенчи момчето, борещо се за победа във формата.

Изказването на Гладнишка хич не се понрави на певицата, която побърза да се защити. "Един несправедливо злостен коментар относно професионализма и характера ми – този на Милица Гладнишка, ме накара да се размисля за цялата ни гилдия. Начинът, по който съм пяла с това мило момче, което на репетициите успя да разплаче Иван Лечев с изпълнението си, бил „грозна постъпка“, защото едва ли не го провалил. Публични оценки от артист към артист могат да бъдат правени от висотата на постиженията и пространството, което голямата обич и подкрепа на публиката дават. За над 20 години солова кариера и 15 години предшестваща я музикална подготовка, аз пея така", заяви Илиева и допълни: "Примерът с отприщената злоба на Милица е повече от тъжен".