0

П очитател е подарил рокля на актрисата Александра Сърчаджиева. Това разкри самата тя и показа самата дреха във фейсбука си. „За любимата актриса с много уважение“ - е написал към картичка към подаръка Антон от Лондон.

На живо

„Тази прекрасна рокля пристигна за мен от Лондон!!! Щастлива съм, защото ми я подари момче, което там гледа „На живо“! Благодаря ти, Антон, роклите, които правиш, са изключителни! И знам, че ме помоли да не те тагвам и нищо да не пускам, обаче много ме зарадва и искам да го споделя“, заяви Алекс Сърчаджиева. Тя гастролира в английската столица в края на март.

„Толкова е хубаво, когато някои по толкова неангажиращ начин ти направи подарък, това означава, че сте си свършили перфектно работата като актриса и човек, закърмен с театъра Александра Сърчаджиева“ и „Роклята е прекрасна, шита е сякаш специално за вас, уникално ще ви стои, носете си я със здраве. Бъдете щастлива от факта, че сте толкова талантлива и обичана“, бяха първите коментари на феновете й. Колегите й от Сатиричния театър също се включиха. „Утре да дойдеш с нея“, заяви Петър Калчев, когото познаваме от хитовите сериали на NOVA All Inclusive и „Пътят на честта“. „На 30-и също“, добави и Добрина Гецова. 

Юбилей

Бащата на светската хроника у нас Агент Тенев също се похвали с уникален аксесоар. Авторът на десетки знакови шлагери в българската музика показа един от любимите копринени шалове на Ален Делон в телевизионен разговор за легендарната филмова звезда. Шалът му е подарен лично от незабравимия ни режисьор Хачо Бояджиев по повод на негов юбилей. Разговорът в предаването на БНТ „100% будни“ с водещ Павел Владимиров бе провокиран от последните новини, свързани с решението за евтаназия, взето от големия френски актьор в навечерието на великденските празници, предава на ухо агентът. Коментатори на живота, филмите, жените, децата и други прелюбопитни факти от битието бяха известната журналистка и пътешественик Магдалена Гигова и Иван Тенев.