0

Ф еновете на Slipknot имат нови поводи за наздравица. Причината – ню метъл бандата ще ги зарадва с нов албум тази година. Това потвърди самият вокалист на групата Кори Тейлър с публикация в социалните мрежи.

Феновете на Slipknot имат нови поводи за наздравица. Причината – ню метъл бандата ще ги зарадва с нов албум тази година. Това потвърди самият вокалист на групата Кори Тейлър с публикация в социалните мрежи.

“Големи неща идват през 2022 г“, започна той поста си в Туитър, преди да потвърди, че се задава нова музика от Slipknot.

Радостната новина идва след като наското Тейлър заяви, че предстоящият седми албум на Slipknot е „наистина добър”. “Действително съм изключително развълнуван от това. Всъщност харесвам този албум повече, отколкото We Are Not Your Kind”, призна той.

През август пък вокалистът потвърди, че му остават само три песни от записа, след като заразяването му с COVID-19 първоначално забави работата на групата. През декември той каза, че се надява записът да бъде миксиран в началото на тази година и след това да бъде издаден „два или три месеца след това“.