0

В интервю за Empire Magazine, новодошлата звезда в DC Рейчъл Зеглер, намекна за потенциална поява на „Жената-чудо“ на Гал Гадот във втората част на „Шазам Яростта на боговете“, пише Screen Rant.

Гадот влиза в ролята на Злата кралица в екшъна на Дисни „Снежанка“, в който ще играе и Зеглер - като главен герой. Намеквайки за това, което се предполага, че е Шазам 2, Зеглер каза: „Няма да кажа много, но (снимането на Снежанка) не беше първата ни среща“.

След дебюта на Гадот във вселената на DC през 2016 г. в „Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта“, Даяна Принс/Жената-чудо се превърна в един от най-популярните герои във вселената. 

Самостоятелното излизане на героя затвърди тази популярност, тъй като тя продължи да се появява в „Лигата на справедливостта“ и „Жената-чудо 1984“. 

Гадот трябва да се събере отново с режисьора Пати Дженкинс за Жената-чудо 3, но бъдещето й в по-голямата вселена на DC е неизвестно. 

В продължението на Шазам ще видим завръщането на Били Батсън (Ашър Ейнджъл) и неговото едноименно, супер-силно алтернативно его (Закари Леви). Филмът ще включва и завръщането на семейство Шазам, включително Фреди (Джак Дилън Грейзър), Юджийн (Иън Чен), Педро (Джован Арманд), Дарла (Фейт Херман) и Мери (Грейс Фултън) с Адам Броуди, Д. Дж. Котрона, Рос Бътлър и Мейгън Гуд повтарят ролите си като версии за възрастни на тийнейджърските герои. Това бяха и звездите Хелън Мирън и Луси Лиу като злодеи, Хеспера и Калипсо, дъщерите на Атлас, заедно с пробива в West Side Story Рейчъл Зеглер като друга богиня.

В края на първата част на Шазам се видя торса на Супермен и оттогава има много спекулации за това кой може да се появи в предстоящата втора част. 

Като се има предвид несигурното бъдеще на Батман на Бен Афлек и Супермен на Хенри Кавил, най-подходящите членове на Лигата на справедливостта за Шазам 2 са Светкавицата (Езра Милър), Аквамен (Джейсън Момоа) и Жената-чудо. 

Слуховете до голяма степен засягат последния досега, което има смисъл, като се има предвид статута на Жената-чудо като бог на велената на DC. 

Зеглер, разбира се, може да си играе с фенове и да споменава друг проект с Гадот, но със сигурност изглежда възможно двойката да се срещне на снимачната площадка на „Яростта на боговете“. 

Предстоящият Черен Адам със Скалата и неговите герои вероятно ще имат връзки с  франчайза на Шазам. Въпреки това Жената-чудо може да е просто върхът на айсберга, когато „Шазам: Яростта на боговете“ излезе по кината на 16 декември.