0

Ф еновете на чаровната Кайли Куоко и сериала „Стюардесата“ имат повод за наздравици! Втори сезон на поредицата каца в стрийминг платформата НВО Мах съвсем скоро – на 21 април. Тогава ще бъдат достъпни два епизода.

Феновете на чаровната Кайли Куоко и сериала „Стюардесата“ имат повод за наздравици! Втори сезон на поредицата каца в стрийминг платформата НВО Мах съвсем скоро – на 21 април. Тогава ще бъдат достъпни два епизода.

В актуалната порция серии Каси (Куоко) се завръща в Лос Анджелис с надеждата за ново начало. Героинята вече е в отбора на трезвениците и в свободното си време помага на ЦРУ. По време на международно пътуване тя неволно става свидетел на убийство, което я потапя в нова интрига.

Снимките на сезона са направени в Ел Ей, Берлин и Рейкявик.
Зрителите отново ще видят актьорите Грифин Матюс, Денис Аксденис, Яша Джаксън и други. Сред новите попълнения в каста са Кали Хернандес, Мо МакРай, Джей Джей Сория, Джеси Енис и Маргарет Чо.

Припомняме, че носителката на „Еми“ Шарън Стоун също ще се появи в „Стюардесата“. 63-годишната звезда ще има ключова роля в новите епизоди, като ще изиграе майката на Каси.

„Лиса вече няма търпение и добра воля, когато става въпрос за алкохолизма на дъщеря й“, гласи краткото описание на героинята, цитирано от TV Line.