0

Н осителката на титлата „Мис България“ за 2019 Радинела Чушева се събра отново с любовника си, който отдавна е в пенсионна възраст.

Тя крие връзката си с възрастния господин от години, но все лъсва отнякъде. Става дума за мъж на име Косьо, за когото се знае, че е на около 70 г., занимава се с крупен строителен бизнес и е доста заможен. Дядото успявал да задоволи всяка една прищявка на наложницата си. Покрай него тя се сдобила с луксозен апартамент в скъп столичен квартал, както и с чисто нов джип за 200 бона. Малка досадна подробност била, че щедрият чичко-паричко от години е семеен, има деца и дори внуци. Заради това Ради трябвало да се опитва да бъде по-дискретна. Така в началото тя напълно отричаше да има приятел.

Разлика

Двамата обаче бяха засичани на няколко пъти през годините от папараци. Миската беше принудена да обяви, че е обвързана, като в началото обясняваше, че той е само с 10 години по-голям от нея. Възрастовата разлика впоследствие се оказала над 40 години. Това не пречило на бившата танцьорка да върти тайната любов. В края на миналото лято обаче Мис България решила, че е крайно време да приключи отношенията си с богатия дядо, след като била измъкнала доста активи от него. Според нея бил настъпил моментът да потърси нормален и по-перспективен партньор, с когото да има истинска връзка.

Сметки

След кратко лутане моделката заби млад бизнесмен, атлетичен, с добър външен вид, който нямаше нищо общо с предишния й приятел. За да покаже, че връзката им става сериозна, Ради качи снимки в профила си в нета. Връзката им обаче не продължи дълго. Според запознати тя била много разочарована и силно съжалявала, че е зарязала възрастния си любовник. Младото й гадже не можело да поеме скъпия стандарт, с който била свикнала миската. След раздялата сметките й съвсем се стопили и тя била принудена да се примоли на бившия си да я прибере отново. Хубавицата се върна към стария си начин на живот, който включвал луксозни подаръци и скъпи почивки. Последната разходка на двамата била съвсем наскоро до остров Корфу, а в началото на годината двамата се отдадоха на екзотиката на Сейшелите.

Мис България на море с гаджето.

 Мис България на море с гаджето.