0

С талкер нахлул в дома на британската поп звезда Хари Стайлс и устроил погром вътре, съобщава Daily Mail.

Сталкер нахлул в дома на британската поп звезда Хари Стайлс и устроил погром вътре, съобщава Daily Mail.

През 2019 г. бившият солист на момчешката група One Direction помогнал на бездомник на име Пабло Таразага-Ореро, като му дал пари за храна и наем. След това 28-годишният трансджендър мъж от Испания, който вече се нарича Дайана Таразага-Ореро, започнал да преследва певеца както в социалните мрежи, така и в реалния живот, като се опитал да го хване и задържи по време на джогинг. Тогава Стайлс извадил съдебна забрана за Ореро да не се приближава на по-малко разстояние от 250 м до него.

Фенът обаче успял да проникне в дома на изпълнителя в Северен Лондон, нападнал икономката му и унищожил скъпа ваза, като през цялото време крещял: „Няма да го нараня, аз го обичам“. В момента бездомникът е в ареста и ще му бъде повдигнато обвинение за нарушаване на съдебна възбрана.

През септември миналата година пък в Лос Анджелис бе задържан мъж, появил се въоръжен с нож пред къщата на певицата Ариана Гранде. Първоначално той поискал от охранителите да му уредят среща с нея, а след отказа извадил хладното оръжие.