0

К ултуристът Юри Толочко пристигна в София на меден месец със своята секскукла, съобщи британският вестник „Мирър“.

Дивия, както викат на мускулестия казах, се похвали в Инстаграм пред своите над 109 000 последователи, че най-накрая е намерил своята нова любов. Той дошъл с нея по бизнес дела и решил да ги съчетае с романтиката, както я разбира.

Сегашната секскукла на културиста от Казахстан се нарича Луна. Тя е втората подобна жена на Дивия. Преди година той направи сватба с Марго - първата секскукла в живота му. Тя обаче се спукала само месец след като двамата се взеха на пищна церемония с кумове и много гости в Нур-Султан, сегашната столица на Казахстан. Юри не обяснява какъв точно е бил инцидентът с русокосата Марго. Занесъл я на поправка, но после осъзнал, че вече ще люби тъмнокоса. Така след няколко месеца връзка Толочко предложил на Луна и тя се съгласила още от първия път, за разлика от Марго, която му била отказала за сефте, но после размислила. И вече е на меден месец с Луна в София, откъдето си пуска снимки.

Юри сам се определя като пансексуален - тоест няма нищо против да прави секс с хора от всеки един пол или с играчки, кукли, всякакви предмети и т.н. Казва, че поне веднъж седмично води Луна на фризьор. Тя е висока 160 см и тежи над 30 кг. „Най-трудно е обличането й, защото материята, от която е изградена, не може да задържа лесно дрехи. Миенето също е много по-трудоемко, отколкото на обикновен човек. Но аз полагам щателни грижи“, отсича Юри. Той допълва, че покрай пандемията като него много хора прибягват до секс с кукли. „Може мъж с мъж, жена с жена, мъж с жена, а защо да не може човек и кукла?“, пита културистът и иска за неговото извращение да има официално наименование. Бил щастлив с Луна и засега са нямали скандали.

Всичко започнало, когато посетил специализиран бардак за секс с кукли в Москва. Там младеж се отнасял зле с Марго, а той я бил спасил от него и после се влюбил в нея. След това пък открил любовта в Луна.