0

Ф илмът за супергерои „Вечните“ (The Eternals) стана най-ниско оценената продукция в историята на Кионвселената Marvel, като получи „гнил“ рейтинг на сайта агрегатор за рецензии Rotten Tomatoes (в превод – „Развалени домати“). За това свидетелстват данните от портала.

Филмът за супергерои „Вечните“ (The Eternals) стана най-ниско оценената продукция в историята на Кионвселената Marvel, като получи „гнил“ рейтинг на сайта агрегатор за рецензии Rotten Tomatoes (в превод – „Развалени домати“). За това свидетелстват данните от портала.

Филмовият комикс на режисьорката Клои Жао за представителите на безсмъртната извънземна раса Вечните, които защитават човечеството, беше оценен от критиците само с 55% „свежест“. За отбелязване е, че в Rotten Tomatoes филм или сериал се смята за успешен, когато набере бал 60 и нагоре. Известно е, че досега нито един от 25-те кинопроекта на Marvel не е падал под заветните 60 процента. За бокбастър на студиото с най-нисък рейтинг дотук се приемаше „Тор 2: Светът на мрака“, който имаше 66% „свежест“.

Във „Вечните“ играят звезди от ранга на Анджелина Джоли, Салма Хайек, Кит Харингтън, Ричард Мадън, Джема Чан, Брайън Тайри Хенри и др.