0

О бичаният български актьор Юлиан Вергов ще работи като доставчик на пици. Повод за странното кариерно решение му дава неговата дъщеря Алена, която е първокурсничка в НАТФИЗ, но търси начини да се откъсне финансово от семейството си.

Обичаният български актьор Юлиан Вергов ще работи като доставчик на пици. Повод за странното кариерно решение му дава неговата дъщеря Алена, която е първокурсничка в НАТФИЗ, но търси начини да се откъсне финансово от семейството си.

Именно това е причината младата звезда от „Петя на моята Петя“ да попадне в редиците на популярен бранд ресторанти. А след спора, видео от който обиколи и мрежата, актьорската третина от журито в „Като две капки вода“ решава също да запретне ръкави в бизнеса.

Цялата история всъщност част от новия онлайн сериал на „Чучков Брадърс“. Той ще носи името „Ефектът на доминото“ и ще стартира съвсем скоро – на 11 март в YouTube и Фейсбук. Режисьор на доку-риалитито е Виктор Чучков, а продуцент – Борислав Чучков.

„Такива сериали са традиция в САЩ и набират все по-голяма популярност. Отдавна вече не е важно къде те дават, а какво имаш да кажеш. Ако имаш хубав продукт, зрителите ще те намерят и затова сме уверени, че няма да се спрем само с един сезон“, коментират двамата братя, създатели на новата поредица.