0

Б ившият футболист и настоящ актьор Вини Джоунс е бил тайно у нас, научи „Телеграф“. Прекарал е два дни в България през последната седмица. Бил е заедно с поп звездата Роби Уилямс, за когото „Телеграф“ вече съобщи.

Певецът и бившият футболист са били у нас за снимки на реклама. Става въпрос за приложение за мобилни телефони, което представя игра, подобна на тетрис. Двамата са се състезавали един срещу друг, макар че снимките с тях да са били по различно време и те на практика не са се засекли в София.

За идването на изпълнителя на Angels се разбра в петък, след като готвачът Лео Бианки публикува тяхно селфи. Така и обаче не стана ясно защо бившият вокал на Take That е у нас, преди „Телеграф“ да разкрие мистерията. Именно италианецът се е грижел за храната на двете звезди.

„Имах удоволствието да бъда личен готвач на Роби Уилямс за два невероятни дни! Основното му меню е азиатско и ориенталско, много бобови растения и зеленчуци и бяла риба, без захари, пълнозърнеста паста без глутен. Много придирчив към храната! Слънчев човек, беше много мил и учтив с мен! Имах спомен, че той беше луд човек, но вместо това го видях да пуска видео за сина си, на което, сочейки към мен, казва: “Това е моят личен готвач” - това ме направи щастлив!“, сподели Лео във Фейсбук.

Кадрите за рекламата са заснети в „Прайм Тайм Студио“. Британските звезди не са предявили никакви по-специални претенции. Роби е бил с 8-10 души антураж, докато Вини е дошъл сам и се е държал много земно и приятелски с хората от екипа по време на снимките. От своя страна Уилямс с една идея по се е величал.

В крайна сметка и двамата са останали много доволни от хората, с които са работили и посрещането на българска земя. Общото между двамата е страстта им към футбола. Преди да направи кариера в киното, Джоунс бе част от легендарния отбор на „Уимбълдън“, наричан лудата банда.

Певецът пък е запален фен на слабака „Порт Вейл“ от родния му град Стоук он Трент. Той неведнъж е споделял, че мечтата му е да стане собственик на любимия си клуб.

ИНКОГНИТО: Роби Уилямс се скри в българско село

ЛУКС: Роби Уилямс си купи супер имение за 49 милиона долара