0

В нучката на Тодор Колев – актрисата Теодора Кулева Гууд, която от няколко години се изявява като циркова кабаре артистка във Великобритания, готви звездно кабаре шоу със специалното участието на младата певица Мила Роберт.

Внучката на Тодор Колев – актрисата Теодора Кулева Гууд, която от няколко години се изявява като циркова кабаре артистка във Великобритания, готви звездно кабаре шоу със специалното участието на младата певица Мила Роберт.

След като на 21-ви януари тази година наследничката на големия български актьор разтърси сцената на Terminal 1 с първото порода си бърлеск-кабаре шоу у нас под надслова Boom Cabaret, сега тя е готова да повтори успешното събитие.

Шоуто, на което самата тя е организатор, събра на едно място драг кралици (мъже, превъплътени в преувеличен образ), стендъп комици, музиканци, бърлеск танцьори и циркови изпълнители. На първото му издание видяхме комедианти от Inside Joke, акробати от Nov Cirk, драг кралицата Solaris vjj, а в ролята на водещ влезе Христо Стефанов - Ицака.

Самата Теди Кулева-Гууд, популярна у нас и с ролята си на д-р Войнова от сериала „Откраднат живот“, както и с участия в Народния и Плевенския театър, също се разписа в програмата, а заявката й е че ще я видим на сцената и следващия път. Нейният специалитет е въртенето на обръч, но по жартиери, корсети, изрязани и впити костюми и мрежести чорапогащници...

Второто издание на BOOM Cabaret Sofia ще се проведе на 24-ти март, а мястото отново е Terminal 1. Предварителни билети могат да се намерят в мрежите на Eventim.