0

Д омати и рокли продават победителките в конкурса „Мис Силикон“, показа проверка на „Телеграф“ в навечерието на избора на новата носителка на титлата.

Последното бизнес начинание на Мис Силикон 2010 Гергана Райчевска бе магазин за биоплодове и зеленчуци. След 6 месеца упорит труд този занаят се оказал непосилен за моделката и тя хлопнала кепенците на дюкяна.

110 см гръдна обиколка изстрелва Йоана Христова право в титлата „Мис Силикон“. Първата носителка на короната печели конкурса със силиконови импланти, всеки от който по 500 кубика. Няма и година след като грабва приза, гръдната й обиколка започва да малее и хубавицата прави нова корекция, като този път увеличава гръдната си обиколка двойно. Така Христова първа се сдобива с рекордните 2100 кубика изкуствен бюст. Само за няколко месеца силиконката изгрява на корицата на няколко списания и се превръща в търсено лице за реклама на бански и бельо.

Хубавицата обаче с лека ръка загърбва звездното си бъдеще в името на любовта. Пикантна се оказва връзка на силиконката, защото нейният избраник е соченият за един от тарторите на известната от миналото група „Килърите 3“ - Мартин Антов. От връзката си с него хубавицата има син. След раждането на детето й Йоана напълно изчезна от светлините на прожекторите. За името й се заговори отново преди години, когато неизвестен запали луксозния й джип, докато тя обядваше в ресторант. Според информатори миската от няколко години е разделена с бащата на сина си, а в живота й има друг мъж, който се грижи за нея, а тя ревностно го пази от публичното пространство.

След изключително силното първо издание на конкурса „Мис Силикон“ следва второ, което е още по-успешно. В един от най-популярните клубове на родното Черноморие се събират над 5000 човека, за да гледат на живо избирането на втората носителка на титлата за най-тунингована хубавица у нас.

За Мис Силикон 2010 г. е избрана Гергана Райчевска, която и до днес остава една от най-обичаните от феновете на конкурса победителка. За всичките тези години Гергана се превръща в един от най-търсените еротични модели, снима няколко корици на мъжката библия не само у нас, но изгрява на корица на американския „Плейбой“. Силиконовата хубавица е снимана в клиповете на едни от най-известните ни изпълнители и дори самата тя организира конкурс за красота, който нарича „Най-еротичен модел на България“.

Гери има дълга връзка с попфолк звездата Меди. Когато двамата се запознават и започват да живеят заедно, Меди все още няма бляскава кариера, а е най-обикновено момче с големи мечти, Гери и Меди имат дълга и много емоционална връзка, а красавицата всячески го подкрепя за развитието на неговата кариера като певец, дори се снима в първите му клипове.

Връзката им приключва през 2019 г., като никой от двамата не е коментирал причините, а после той се хвана с колежката й Моника Валериева.

Носителката на приза „Мис Силикон“ за 2011-а се записа в историята на конкурса като участничката с най-големи импланти. По 1500 кубика силикон във всяка гърда носи адашката на примата на родната естрада - Лили Иванова. Тя е майка на момиченце още по времето, когато се записва за участие в конкурса. Красавицата излиза от тежка връзка с подземен бос и иска да се отърси от нея, което я изпраща директно на финала на конкурса. Последното, което се знаеше за нея, е, че работи като секретарка на федерацията по таекуондо у нас.

Носителката на короната от 2012 дълго време след конкурса се подвизаваше като топлес танцьорка. Хубавата Деси обиколи цяла България, демонстрирайки огромния си силиконов бюст. Няколко години след финала на „Мис Силикон“ Десислава сменя имплантите си с двойно по-големи, което се превръща в добра инвестиция за бъдещото й поприще. Деси е професионален спортист и е носителка на медали и купи от световни, европейски и републикански първенства по лека атлетика. Хубавицата тренира рамо до рамо с Ивет Лалова. След края на спортната си кариера Деси не спира с фитнеса и до днес има най-здравото и оформено тяло измежду всички участнички. С днешна дата хубавицата работи като управител на верига ресторанти, насочени към здравословното хранене.

Изключително провокативна беше носителката на титлата „Мис Силикон“ за 2014 - Габриела Иванова спечели журито на финала като единствената участничка, която остана както майка я е родила на финала на събитието. Това се оказа съвсем естествено за нея, тъй като след като спечели приза, стана ясно, че мацката е практикувала дълго професията на еротичен модел и има зад гърба си доста филми за възрастни. Провокациите на секси мацката не спираха месеци след като спечели короната, докато не забременя, а с раждането на сина й изчезна от светския шум и блясък.

След силиконовото шоу късметът се усмихна и на Габриела Попова. Русокосата фурия отвори няколко магазина за дрехи в столицата, а по-късно разрасна бизнеса си, продавайки дрехи, аксесоари и бижута онлайн.

Виктория Петрова, която пожъна голям успех след спечелването на титлата, също изчезна, след като в живота й се появи “зърнен бос”, който й забрани светските изяви. Виктория Петрова бе отличена през 2017 г. и оттогава държи първото място в неофициалната класация за най-скандална участничка. Година след награждаването брюнетката бе хваната да шофира пила, като дрегерът отчете 0,8 промила. По това време тя се отърва с отнемане на контролни точки и глоба до 1000 лв.

Друга дива от конкурса е Анна-Мария Чернева. Хубавицата носеше короната на титлата „Мис Силикон“ цели две години. Звездата на брюнетката изгря в сериала на NOVA „София ден и нощ”. По-късно към трофеите силиконката добави сребърен медал от „Мис Плеймейт“. Освен на малкия екран тя играе и на театралната сцена. Хубавицата завърши театър в НБУ. През 2017-а красавицата се отличи с роля в „Не казвай на никой“ на Мартина Апостолова. Години наред хубавицата беше във връзка с популярния като Теди Хитлера - тартор на Левски Г, но от няколко месеца са разделени. Говори се, че знойната красавица има нова любов. Професионално мацката от няколко години се изявява като водеща на телевизионна игра.

Една от последните носителки на титлата е варненката Екатерина Маринова, хубавицата с руски корени печели безапелационно конкурса, но още ден след това се скрива в родния си град и избягва всякаква публичност. За нея се знае, че има салон за красота и е една от най-добрите в морския град по миглопластика.

Последната победителка в конкурса е Жасмина Стоичкова. Миньончето от София тази година кандидатства мода в НБУ и има амбиция да създаде свой собствен бранд за модерни облекла. В личен план хубавицата прекъсна дълга връзка със сина на популярния от миналото подземен бос Нарциса. В момента Жаси е щастлива с новата си половинка, който я носи на ръце. 

Джулиана Гани сменя циците и печели титлата

Безспорно едно от най-забележителните имена е това на Джулиана Гани. Нейната история е и една от най-любопитните. Хубавицата дори спечели титлата „Мис Силикон на десетилетието“. Джули пристига в София с един куфар с ранния автобус Пловдив – София и амбицията да стане звезда. Стъпка по стъпка следва мечтата си и я сбъдва. Печели конкурса „Мис Силикон“ през 2013 г. Година по-рано Гани се явява на конкурса, но не печели нищо. Това, че не грабва короната от първия път, не отказва амбициозната пловдивчанка, напротив. Гани се явява на конкурса с по-голям тунинг и грабва титлата безапелационно. Следват множество конкурси за красота у нас и в чужбина. Година след това красавицата дори се опита да грабне короната на Мис Плеймейт, като тогава успя да разобличи схема за уреждане на конкурса и се отказа от него в последния момент. През годините силиконката се опита да пее, да свири на пиано, да пише стихове, издаде книга, но може би най-успешна се оказа кариерата й на инфлуенсър. След като участва в едно от най-гледаните риалити формати у нас, Гани промени мнението за себе си и стана една от най-разпознаваемите носителки на титлата „Мис Силикон“. Последва брак с фитнес инструктора от Монтана Илиян, който по свой образ и подобие превърна в звезда.

Търси се фаталната носителка

Тази година ще се проведе фаталното тринайсето издание на конкурса. По този повод организаторите обявиха кастинг за участие. Плановете са конкурсът да се превърне в уеб риалити формат с „горещо“ съдържание. Идеята е момичетата, избрани за финала, да заживеят в една къща дни преди финала, а всичко, което се случи, да се излъчва на живо без монтаж. За победителка ще могат да гласуват всички зрители, а тя ще премине през различни изпитания. Фаталната 13-а победителка предстои да бъде избрана в разгара на лятото.