0

З латка Райкова не пропусна да натрие носа на бившия си Благой Георгиев и разходи новото си гадже по столичния булевард „Витоша“. Русокосата фурия цъфна преди дни в компанията на снажния арменец Карен Хачатрян в известен ресторант на стъргалото.

Според коментарите на минувачи мястото съвсем не било избрано случайно. Благо Джизъса направи дете на плеймейтката, но наскоро я смени с друга след шумен скандал. И сега Райкова демонстрирала по всякакъв начин, че е щастлива, а не ближе рани.

„Двамата бяха седнали във външната част на заведението за пушачи. Разговаряха на английски език, докато хапваха салатки. Не изглеждаше да демонстрират някаква близост. Явно все още се опознаваха. Момчето я гледаше доста влюбено, докато Златка малко го играеше ледената кралица“, сподели впечатленията си пред „Телеграф“ очевидец.

Към 13 часа на обяд двамата станали и тръгнали с тържествена стъпка по посока църквата „Св. Неделя“. Смуглият мачо нежно придържал Златка за кръста, докато вървели надолу.

Романтичният обяд се е случил няколко дни преди двамата да отлетят за Дубай за своята първа сексваканция. Златка и Карен отседнаха там в петзвезден хотел срещу 3300 лева за нощ. За сравнение хотелска стая в центъра на София излиза около 200 лева.

Новият на 36-годишната пазарджиклийка нямал финансови проблеми, тъй като според мълвата произлизал от богат арменски род. Това ясно личи и от неговия луксозен стайлинг на папарашките снимки – от облеклото до обувките през златния му часовник.

В биографията на аполона обаче има и някои черни точки. 28-годишният бродяга играл известно време тенис на корт, но е обвинен, че върти черно тото с уговорени мачове.

Така новото гадже на Златка отнася доживотно наказание да се състезава. „На който не му върви в хазарта, му върви в любовта“, подмятат вече целомъдрено фенове на Русата Златка в социалните мрежи.

Бащата на сина й Благо Георгиев също не си губи времето. Бившият футболист на „Славия“ и „Рубин Казан“ прилапа по-младата и богата наследница Полина, която е родом от Велинград.

Наскоро Джизъса публикува обща снимка от почивката им на екзотичния остров Бали.

Райкова също не му остана длъжна и експресно си хвана по-млад жребец, с когото вече се хвали и в социалните мрежи, докато трупа тен в Дубай.