0

С мели, дръзки, дори екстравагантни, през това лято дамите ще блеснат, превръщайки в акцент на външния си вид аксесоар №1 – чантата! Край брега най-хитови ще бъдат плетените модели, разбира се, в ултра цветна палитра, съчетаваща жълто, синьо, зелено и червено. Декорациите ще изобилстват, като най-търсени, разбира се, ще са тематичните окраски – пейзажи, изображения на миди, водни кончета, различни по големина и вид риби, морски звезди и пр. И ако си мислите, че тук дизайнерите се изчерпват, грешите – абсолютен връх в тазгодишните предложения заемат ресните и помпоните. Познатата стара класика, подчертана по нов и различен начин.

Изработка

И това лято заложете на плетен модел. Предимствата са десетки – удобни са, обикновено са предлагани като по-обемни, което предполага повече вместимост, здрави са, тъй като дръжките им се характеризират със съчетание от плетки или необичайни възли, а и също така изключително красиви. Те са подходящи за всички вкусове – както за дамите, търсещи семпла визия, така и за представителките на женския пол, които държат да приковат всички погледи. Ако обаче не симпатизирате на вида, насочете вниманието си към чантите от текстил. Разнообразието на пазара определено ще затрудни избора ви, затова нашият съвет е да се ръководите от три правила – ниво на пропускливост, тъй като често мокрим чантите си, било и далеч от брега, цвят – който да издържи на жаркото слънце, без да избледнява и форма, която да отговаря на изискванията ви. Модни са и прозрачните, които нашумяха преди две-три години, характеризиращи се с по-честа поддръжка. Като форми – квадратни, правоъгълни, кръгли, овални и пр. – отново обвързани с личните ви представи за един шеметен аксесоар.

Хит

Дори да сте консервативни по отношение на дрехи, аксесоари и пр., през лятото следва да разчупите неписаните си правила за прави линии, пастелна гама и липсващи декорации. Съветваме ви да изберете модел с ресни, тънки, но плътно разположени едни до други. Могат да са част от дъното, сложени около обръча или страничните линии. Друг вариант са помпоните – по-често са мини и шарени, но тази година ще срещнем и малко бройки в един цвят. Красива декорация могат да бъдат нашивките, изобразяващи определена фигура, както и емблемите, които спестяват време на шивачите. Неостаряващо предложение се оказват чантите с индивидуален надпис по поръчка, най-често име или любим израз, свързан с топлите и по-лежерни дни.

Накуп

Комплектите ще ви впечатлят. Тази година най-сетне ще има избор, няма да се наложи да се колебаете кое с кое да съчетаете, тъй като дизайнерите още през януари представиха линиите си за облекло от-до. Бански, кърпи, джапанки, шапки, ленти, чанти, несесери и пр. – всичко в един тон, с една и съща декорация. Тук от ключово значение е бюджетът, с който разполагате, не бива обаче да забравяте, че инвестицията си струва, тъй като обикновено всичко за плажа се ползва от 3-5 години – затова удовлетворете желанието си да красива визия и заблестете край брега.

Тип мешка за мъжете

Мъжете тотално отхвърлят идеята за плажна чанта, тъй като онова, от което имат нужда най-често са кърпа, телефон и питие в ръка. Все пак дизайнерите са помислили за малкото на брой представители на силния пол, които предпочитат да съхраняват нещата си на сигурно място, далеч от пясъка, водата и прякото излагане на слънце. Най-удобни, а и с добър външен вид, се оказват раниците, тип мешка. Изработени от по-тънка материя, те не тежат допълнително и не обременяват собственика със специална подредба в различни раздели, тъй като разполагат с един-единствен отвор. Като цвят – на мода са червено, синьо и зелено.