0

ОВЕН Благоприятни дни – 15, 21 февруари; Неблагоприятен ден – 19 февруари; Любов: * Тази седмица е удачна за Овните. Възползвайте се от всяка възможност да започнете нова страница в личните отношения и бизнеса. Не се привързвайте към миналото, вярвайте в себе си. Успехът пряко зависи от способността ви за проява на творческа инициатива и оригиналност. Работа: ** Търсете нови подходи за решаване на често срещани проблеми. Здраве: ** Не прекалявайте със спорта – възможни са синини и навяхвания.

ТЕЛЕЦ Благоприятни дни – 17, 18 февруари; Неблагоприятен ден – 15 февруари; Любов: ** Тази седмица може да се окаже тревожно време на изпитания. Може да се наложи да се сблъскате с претенции от партньора ви. Подгответе се психически за влошаване на отношенията, особено в края на седмицата. Очаква ви съперничество и борба за място под Слънцето. Работа: ** Началството ще бъде особено придирчиво. Здраве: ** Има висок риск от заразяване с коронавирус.

БЛИЗНАЦИ Благоприятни дни –  19, 20 февруари; Неблагоприятен ден – 18 февруари; Любов: * Тази седмица е време за вас. Прекъснете работата заради пълноценния отдих и любовта. Въпреки че е началото на годината, струва си да отидете на романтично пътешествие – очакват ви ярки впечатления и приятни запознанства. Главното е да не забравяте за подаръците. Щедростта е истинският ключ към сърцата, които искате да отворите. Работа: * Съвместните проекти с партньори ще дадат очаквания резултат. Здраве: ** Не се занимавайте със зимни спортове - възможно е измръзване.

РАК Благоприятни дни – 17, 18 февруари; Неблагоприятен ден – 19 февруари; Любов: ** Типичните Раци ще имат трудности, докато Слънцето напусне Водолея на 20 февруари. Старайте се да избягнате острите ъгли в отношенията, макар това да не е лесно. Не се затваряйте в себе си, дайте воля на емоциите си. Сега е необходимо разтърсване и е добре, ако това ще бъдат силни любовни преживявания. Работа: ** Може да ви предложат нова работа. Здраве: ** Има голям риск от злополука.

ЛЪВ Благоприятни дни – 19, 20 февруари; Неблагоприятен ден – 16 февруари; Любов: ** Тази седмица ще трябва да търпите прекалено подозрителното поведение на партньора си. Проявете сдържаност и не изостряйте вече трудна ситуация. Отхвърлете предразсъдъците и първи подайте ръка за помирение. Сега най-важното е не ярките преживявания и силната страст, а взаимно уважението и разбирането от страна на партньорите. Работа: ** Ще трябва да се вслушвате в мнението на партньорите и служителите. Здраве: ** Погрижете се за нервите си - всички неприятности идват от тях.

ДЕВА Благоприятен ден –  21 февруари; Неблагоприятен ден – 18 февруари; Любов: ** Седмицата не е благоприятна за запознанства и проява на чувства, затова не се настройвайте за романтика и наситен личен живот. Това е време на упорита работа и изграждане на партньорства. Сега трябва да сте особено внимателни към собственото си здраве, иначе няма да може да се отпуснете и да получите удоволствие от живота. Работа: ** Не е най-доброто време за кариерно израстване. Здраве: ** Пазете се от изостряне на хронични заболявания. 

ВЕЗНИ Благоприятни дни – 15, 21 февруари; Неблагоприятен ден – 20 февруари; Любов * Втората половина на февруари е времето за любов, намиране на хармония и възстановяване на отношенията. Не се отказвайте от радост и искрени чувства. В любовните и съпружеските отношения ви очаква късмет и подкрепа от партньора. Използвайте възможностите, които съдбата ще ви предостави. Работа * Креативността ще даде добри резултати. Здраве * Сега не сте в опасност.

СКОРПИОН Благоприятни дни – 17, 18 февруари; Неблагоприятен ден – 15 февруари; Любов * Драги Скорпиони, може да пропуснете страхотна възможност за запознанства и начало на нов етап в живота. За любов и романтични отношения последните дни от седмицата са по-благоприятни. По това време не променяйте нищо, дори ако сте уморени от установилата се ситуация. Работа * Не всичко става, както бихте искали. Но скоро ситуацията ще се промени към по-добро. Здраве ** Въздържайте се от посещения на зъболекар.

СТРЕЛЕЦ Благоприятни дни – 15, 16 февруари; Неблагоприятен ден – 18 февруари; Любов * Средата на февруари е благоприятна за пътуване, запознанства и установяване на лични отношения. Може би на първия етап връзката ще бъде повърхностна, но времето ще свърши своята работа и ще я преведе в по-близък формат. Не взимайте прибързани решения. Работа * Добър момент за подписване на договори. Здраве ** Има опасност от настинка.

КОЗИРОГ Благоприятни дни – 17, 18 февруари; Неблагоприятен ден – 20 февруари; Любов * Периодът благоприятства разкриването на лични качества и успех сред противоположния пол. Сега е моментът да изградите основата на сериозна връзка. Знаете как да изненадате любимия/любимата, направете го. Работа * Добър момент за изгодна инвестиция. Здраве * Балансираната диета е ключът към доброто здраве.

ВОДОЛЕЙ Благоприятни дни – 19, 20 февруари; Неблагоприятен ден – 16 февруари; Любов ** Тази седмица способността ви да постигнете това, което искате, по нестандартни начини, трябва да донесе осезаеми резултати. Ще се окажете в светлината на прожекторите, а звездите ще ви разглезят с избор от опции. Скоро може да се случи съдбоносна среща. Работа * Бъдете упорити, сега много зависи от умението да убеждавате. Здраве ** Оптимизирайте графика си за хранене.

РИБИ Благоприятен ден – 21 февруари; Неблагоприятен ден –  17 февруари; Любов ** Време е да се отдадете на размисъл и романтични спомени. Всякакви открити форми на проява на чувства могат да предизвикат негативна реакция. Сега трябва да се скриете от външния свят и да оградите личния си живот от любопитни очи. Може да ви дебнат неприятни изненади под формата на случайно открили се тайни. Работа ** Не започвайте нови проекти преди рождения си ден. Здраве ** Повишената умора ще бъде ваш спътник тази седмица.