0

Овен – комфорт; Предстои раждането на една ценна и равностойна връзка – интимна, но не задължително сексуална. Връзката ще е на по-високо ниво. В нея ще намерите любов, взаимно разбирателство, дълбоки чувства. Хармоничният поток от енергия ще създаде чувството на лекота и комфорт. Най-накрая ще получите така желаното доверие и свобода във връзката с партньора си.

Телец – по интуиция; Възприятията в този период са много засилени. Виждате и чувствате неща, които другите не могат да видят и осъзнаят. Не се плашете! Не полудявате! Астралът и ангелите ви изпращат нови послания и предупреждения, за да не сгрешите по пътя си. Съдбата е на ваша страна, но само, ако слушате интуицията си и вътрешния си глас. Възприемате случващото се около вас по нов и непознат за вас начин. Можете да използвате потока от информация, който получавате през този период за по-висши цели.

Маг Розали

 Маг Розали

Близнаци - подкрепа; Проявете разбиране към всички около вас. Включително хората от семейството ви. Бъдете като майка за тях. Говорете им и ги напътствайте. Те се нуждаят от вашата подкрепа, за да намерят верния път. Само внимавайте да не прекалите със съветите и напътствията, за да не отблъснете хората от вас.

Рак - прогрес; Предстои ви първата стъпка в неизвестна посока. Правите смел опит за подобряване на сегашната ситуация, която ви заобикаля. Разкъсвате оковите на ежедневието, избягвате някаква опасност. Необходимо е да положите повече усилия, но прогресът е започнал. Виждате светлина в края на тунела. В очакване сте на нещо ново и хубаво. Много от вас през този период ще пътуват в чужбина или по вода.

Лъв – търпение; Усещате, че каквото и да правите нещата не се променят, а си остават същите. Действията ви не ви приближават към целта. Не можете да си намерите място. Иска ви се да промените нешата и да тръгнете по нов път. Планирате някаква промяна, но чувствате, че не можете да намерите своето място в живота, затова не сте спокойни. Обзел ви е песимизъм, защото не получавате това, което искате. Всичко изглежда някак объркано, но не се притеснявайте, скоро всичко само ще се подреди и ще тръгне във вярната посока.

Дева – стегнете се; Чувствате се така, сякаш жизнената ви сила е обърната срещу вас. Нещата се влошават. Има хора, които злословят по ваш адрес. Съмнителни и тъмни личности се навъртат около вас. Стари истории излизат наяве. В главата ви се промъкват огорчение, отчаяние, безнадежност, дори мрачни мисли за самоубийство. Трябва да се мобилизирате и да надвиете демоните, които са ви обладали в момента. Само така всичко ще се оправи.

Везни - лекота; Щастие, лекота, енергичност, оптимизъм и успехи ще ви съпътсват през този период. Ще имате ясен поглед върху нещата. Разбирате същинските желания на сърцето, радвате се на красивия и семпъл живот. Осъществявате необичаен проект, постигате творчески успехи. Имате добро здраве, приятелство, активен живот, сигурност и безопасност. Заслужили сте нечие одобрение или са ви повишили в работата и сега празнувате с приятели.

Скорпион – силно его; Смесвате изкуството със занаята с цел постигане на пълна самоизява и в двете области. Правите усилия да изглеждате либерални. Искате да сте център на внимание и да бъдете възхвалявани за своите постижения. Егото ви е неудържимо и рискувате да разрушите всичко, което сте постигнали до момента. Можете да използвате вашата стаена сила на чувствата и интелекта си.

Стрелец - внимавайте; Не обръщате внимание на предупрежденията. Обзело ви е лъжливо чувство за безопасност. В резултат на напрежението вярата ви се разпада. Изправяте се срещу собствените си страхове, повече не можете да отричате истината. Изоставят ви, връзките ви се дестабилизират. Околните изгубват доверие във вас. Пазете се и внимавайте през този период за неочаквани травми или финансови загуби. Ще получите прозрение и просветление и възможност за ново начало.

Козирог - реализация; Проявете уважение към Земята и себе си. Изпитвате дълбока връзка с древните първични енергии. Всички земни елементи се съединяват, което ви дава възможност да осъществите вашите материални желания. Разбирате  как всичко в микро и макро космоса е свързано. Енергията буквално бушува във вас. Творческото начало се възпламенява, силите ви са неограничени, за да постигнете целите си. Задържате силната позиция, в която сте сега.

Водолей - напътствия; През този период пред вас се откриват нови и неподозирани възможности. Буквално всяка минута ще имате ново просветление и напътствия от боговете. Сега е моментът за завършване на дълго отлагани и пренебрегвани начинания. Прекрасен период за художници, бизнесмени и творци във всяка една област.

Риби - сила; Преодолейте противоречията, само така ще получите признание и уверение от страна на околните. Преодолейте пречките. Подкрепете общочовешка и благородна позиция. Накарайте различните страни, обвзети от противоречия, да работят в съюз заедно за общото благо. Защитете нещо, което се намира в начален етап на своето развитие. Достатъчно сте издръжливи, за да реализирате целите си. Смелост, сила и успех са нещата, които ще ви съпътстват.

Таро карта Обесеният

 Таро карта  Обесеният

Знаци за 30 ноември – 6 декември

Таро карта – Обесеният; През този период ще имате готовност и способност за нови неща и промени. Ще изпитате малко неудобство, но нещата не са чак толкова лоши и не вървят на зле. Ще ви се наложи да жертвате нещо, за да придобиете друго. Целта е пред вас и е близко, но развръзката ще дойде малко по-късно. Не се смесвайте с тълпата, в момента се извършва преразпределение на жизнените енергии и няма да ви се отрази добре. Използвайте необичайни средства за укрепване на здравето и имунитета. Останете сами и нека не ви е грижа за нищо. Камък - берил; Цвят - синьо; Цифра - 12