0

Е то какво очаква зодиите според Павел Глоба през периода 7- 13 юни 2022 г.:

ОВЕН 

Благоприятни дни: 12 юни

Неблагоприятни дни: 8, 9 юни

Любов ** Овните се нуждая от среда, която подхожда на темперамента им. Периодът ви предоставя редица прекрасни възможности за общуване, запознанства, интелектуално и духовно развитие. Но покрай общуването в социалните мрежи, ще ви се иска да имате и нещо по-реално. Подходящи места са клубове, изложби, разходки.

Работа ** Използвайте всяка възможност, новите контакти и запознанства ще ви потрябват в бъдеще.

Здраве ** Пазете се от простуда, пазете и ръцете си – възможни са малки травми.

ТЕЛЕЦ

Благоприятни дни: 7, 13 юни

Неблагоприятни дни: 10, 11, 12 юни

Любов ** В живота за всичко се плаща, особено за преките инвестиции. При Телците най-често изхарчените за любимите същества средства всъщност са за самите Телци. Скъпите на сърцето ви хора очакват от вас внимание, грижа и подаръци. Прекрасен момент за укрепване на взаимоотношенията и за издигането им на ново равнище.

Работа ** Доста ще трябва да поработите, но финансово ще бъдете възнаградени.

Здраве ** Откажете се от бързото хранене и използвайте нощите за сън. Идеално време да балансирате рационалното си хранене.

БЛИЗНАЦИ

Благоприятни дни: 8, 9 юни

Неблагоприятен ден: 7 юни

Любов *** Близнаците преживяват благоприятен период, който разкрива личния им потенциал. Сега е време да се влюбите и да произведете най-добро впечатление у обекта на страстта си. Прекрасно време за нови запознанства, за началото на отношения, а също и за възобновяването на предишни връзки. В личния живот сега всичко зависи първо от вас, после от другите.

Работа *** Не бягайте от делата си, активно се включвайте. От вас се очаква инициатива, която да доведе до добър резултат.

Здраве ** Възможни са проблеми с главоболие, най-вече от недоспиване. Желателно е да намерите повече време за себе си и за посещение при стоматолога.

РАК

Благоприятни дни: 10, 11, 12 юни

Неблагоприятни дни: 8, 9 юни

Любов ** Сега психологическото ви състояние зависи директно от физическото. Внимателно се вслушайте във всяка болка и не отлагайте лечението за следващи етапи, за да не се задълбочат страданията после. Трябват ви сили, презареждане и почивка. За възстановяване на душевната хармония и любов ви трябва физическо възобновяване.

Работа * Активността сега може само да ви наврведи, не ви трябва излишна инициативност.

Здраве ** Трябва сериозно да ви прегледа лекар, не отлагайте.

ЛЪВ

Благоприятни дни: 8, 9 юни

Неблагоприятни дни: 10, 11, 12 юни

Любов ** Иска ви се по някакъв начин да разнообразите личния си живот. Сега е точното време за това. Дори да потърсите алтернатива при стабилен партньор. Възможно е да направите силно впечатление на някого, което в бъдеще ще доведе до сближаване и нова връзка. Много е вероятно вашият любовен живот скоро да се промени.

Работа ** Бизнесът ви изисква иновации и обновяване. Не зацикляйте на едно място. Време да промените нещо към по-добро.

ДЕВА

Благоприятни дни: 10, 11, 12 юни

Неблагоприятен ден: 7 юни

Любов ** Трябва временно да понамалите сексуалната си активност, която минава на втори план. Напред ще бъдат вашите изяви на интелектуалния ви потенциал. Ще има напрежение по отношение на любовните връзки. На бъдете толкова взискателни към партньора – не му предявявайте ултимативни изисквания. Борете се за чувствата си.

Работа *** Тази седмица за вас определящи за въпросите, свързани с професионалния и кариерен ръст.

Здраве ** Внимавайте с гръбнака. Нужен ви е масаж. Намерете време за себе си, то няма да е напразно изгубено.

ВЕЗНИ

Благоприятен ден: 12 юни

Неблагоприятни дни: 8, 9 юни

Любов ** не се отказвайте от възможностите, които ви предоставят обстоятелствата. Фортуна сега е на ваша страна и се постарайте да не пропускате това време. Очакват ви успехи по въпросите от личен характер, особено, ако заминете в командировка в чужбина. Ползването на чужд език сега може много да ви помогне.

Работа *** Ако сте планирали командировка в чужбина, сега е най-доброто време.

Здраве ** Внимавайте с черния дроб. Не прекалявайте с алкохола.

СКОРПИОН

Благоприятен ден: 7 юни

Неблагоприятни дни: 10, 11, 12 юни

Любов ** Може да се окажете в сложна ситуация, която може да се развие за вас и благоприятно, но и доста зле. Отношенията с партньора остават напрегнати. Въпросите за верността и ревността могат да станат определящи. В момента имате засилена сексуална активност и точно тя може да стане причина за драми. Мислите за любов обаче могат да ви помогнат да се преодолеете кризата.

Работа ** Моментът е добър да се избавите от това, което ви пречи в развитието или в бизнеса.

Здраве ** Голям е рискът от травми, бъдете внимателни при използването на домашни електроуреди и строителни инструменти.

СТРЕЛЕЦ

Благоприятни дни: 8, 9 юни

Неблагоприятен ден: 7 юни

Любов ** Тази седмица може да бъде време за проверка на здравината на вашите интимни отношения. Имате си правила с партньора. Ако възникне конфликт, не залагайте на емоциите, а обвинявайте само себе си. Отношенията ви могат да се превърнат в безсмислено съвместно живеене. Може би трябва да помислите да промените нещо.

Работа ** Търсенето на съвместни решения може да даде положителни резултати само при зачитане на двете страни.

Здраве ** Внимавайте с бъбреците, има вероятност от цистит. Не се преохлаждайте.

КОЗИРОГ

Благоприятен ден: 7 юни

Неблагоприятни дни: 8, 9 юни

Любов ** Типичният Козирог се чувства несигурно, защото обстоятелствата изискват от него да бъде в подчинена роля, а това по никакъв начин не му съответства. Бъде готови да помогнете, да направите услуга. В личен план седмицата не е от най-върховните. Претоварването и домашните проблеми оказват влияние и на любовта, която минава на втори план.

Работа ** Не очаквайте големи успехи. Обичайните дела ще изискат от вас пълно самоотдаване.

Здраве ** Не отлагайте посещението при доктора, за да да не ви се наложи по-често след това да бъдете при него.

ВОДОЛЕЙ

Благоприятни дни: 8, 9 юни

Неблагоприятни дни: 10, 11, 12 юни

Любов *** Сега е най-добрият период в годината за нови запознанства и любов, за романтични срещи и дори за сватби. Използвайте тези възможности, които съдбата ви предоставя. Съблазняването сега ви идва отвътре. Майсторите сте на секса. За мъжете – помнете, че сте кавалери и обграждайте с топлина и внимание любимите. Докажете се с щедрост и мащабно мислене.

Работа *** В момента сте настроени във всяко едно отношение творчески, проявявате креативност.

Здраве *** Ако не се пренапрягате, вашето здраве трябва да е прекрасно.

РИБИ

Благоприятни дни: 10, 11, 12 юни

Неблагоприятен ден: 7 юни

Любов ** За всяка Риба идва момент, когато се нуждае от повече спокойствие и тишина. Сега ви трябва точно това. Трябва също да се успокоите и да подредите чувствата си. Да се концентрирате върху основното и да забравите за излишното. Сега не ви трябват шумни компании, а тихи беседи с любимия човек. Мислете за себе си и всичко ще е наред.

Работа ** Не е най-подходящият момент да се развихрите в бизнеса, но пък е много подходящ за решаване на  жилищни въпроси.

Здраве ** Внимавайте, ако имате склонност към гастрити или киселини в стомаха, по-добре преминете към специализирана диета.