Е то какво очаква зодиите според прогнозата на Маг Розали през следващите 7 дни:

Овен – високо его; Смесвате изкуството със занаята за постигане на пълна самоизява и в двете области. Правите усилия да изглеждате либерални. Искате да сте център на внимание и да бъдете възхвалявани за своите постижения. Егото ви е неудържимо и рискувате да разрушите всичко, което сте постигнали до момента. Можете да използвате вашата стаена сила на чувства и интелект.

Телец - напътствия; Проявете разбиране към всички около вас. Особено към хората от семейството си. Бъдете като майка за тях. Говорете им и ги напътствайте. Те се нуждаят от вашата подкрепа, за да намерят верния път. Само внимавайте, да не прекалите със съветите и напътствията, за да не отблъснете хората от вас.

м

 м

Близнаци – различни посоки; Силни и противоречиви желания ще ви обхванат през този период. Необходимо е фантазиите ви да станат по-практични. Положете повече усилия, за да се превърнат надеждите и желанията ви в нещо повече от празни мечти. Въвлечени сте в странна ситуация, чувствате се дезориентирани и объркани. Внимавайте с наркотиците и алкохола през този период.

Рак – стъпка по стъпка; През този период вие ще се чувствате като кораб, който се движи в безкрайно море. Внимавайте - корабът не е здрав и пропуска вода. Пренаредете нещата, за да намалите загубите. Погледнете в себе си. Анализирайте своите сънища. Предстои осезаем, но краткосрочен успех. Корените му са здрави, но трябва да полагате усилия и грижи за  тях. Напредвайте крачка по крачка. Внимавайте! Нещата се развиват добре, но условията се променят.

Лъв – нов ред; Предстоят ви кулминация и край на един етап от живота ви. Силните вражди от миналото, вътрешната борба, която сте водили, подпалват изострения конфликт. Маските се свалят, конфликтът води до разрушаването на стария ред. Не се безпокойте, краят на един цикъл ознаменува началото на нова ера.

Дева – успехи; Щастие, лекота, енергичност, оптимизъм и успехи ще ви съпътстват през този период. Ще имате ясен поглед върху нещата. Разбирате същинските желания на сърцето, радвате се на красивия и семпъл живот. Осъществявате необичаен проект, постигате творчески успехи. Имате добро здраве, приятелство, активен живот, сигурност и безопасност. Наслаждавате се на времето, прекарано под галещите лъчи на слънцето. Заслужили сте нечие одобрение или са ви повишили в работата и сега празнувате с приятели.

Везни – добри знамения; След дългия и драматичен период подновявате духа си. Свободата и чистото съзнание ви позволяват да гледате бъдещето с отворени очи. Имате възможност да си поемете дълбоко въздух, да помислите и да получите вдъхновение от естествената красота, която ви заобикаля. Надеждата, добрите предзнаменования и новите възможности ще бъдат ваши спътници през този период.

Скорпион – очите на 4; Неспокойни времена настъпват за вас. Изпускате главното, започват проблеми в работата или в бизнеса ви. Внимавайте да не направите лоши инвестиции, защото те могат  да доведат до загуба на недвижимо имущество или банкрут. Пазете се да не изпаднете в депресия, инертност, слабост. Тъпчете на място. Нещата, които сте създали, се разрушават пред очите ви. Внимавайте и не влошавайте отношенията с околните.

Стрелец – силата на Земята; Проявете уважение към Земята и себе си. Изпитвате дълбока връзка с древните първични енергии. Всички земни елементи се съединяват, което ви дава възможност да осъществите вашите материални желания. Разбирате как всичко в микро и макро космоса е свързано. Енергията буквално бушува във вас. Творческото начало се възпламенява, силите ви са неограничени, за да постигнете целите си. Задържате силната позиция, в която сте сега.

Козирог - успех; Предпазливостта и дискретността са вашите спътници през този период. Прозорливостта ви гарантира успех. Оставате верни на ценностите си. Постигате целите си, като проявявате добро отношение към другите. Изпълнявайте плановете си докрай. Получавате и се наслаждавате на популярност, постигната с дипломация и търпение. За много от вас ще има парични постъпления.

Водолей - защита; Преодолейте противоречията, само така ще получите признание и уверение от страна на околните. Преодолейте пречките. Подкрепете общочовешка и благородна позиция. Накарайте различните страни, обзети от противоречия, да работят заедно за общото благо. Защитете нещо, което се намира в начален етап на своето развитие. Достатъчно сте издръжливи, за да реализирате целите си. Смелост, сила и успех са нещата, които ще ви съпътстват през този период

Риби – в подем; През този период пред вас се откриват нови и неподозирани възможности. Ще бъдете обзети от нови идеи и творчески подем, за които до момента не сте подозирали. Буквално всяка минута ще имате ново просветление и напътствия от боговете. Сега е моментът за завършване на дълго отлагани и пренебрегвани начинания. Прекрасен период за художници, бизнесмени и творци във всяка една област.

з

 з

Знаци за 7 - 13 декември

Таро карта – Шестица жезли. През този период успехът ще дойде при вас в резултат на упорит труд. Напредъкът ще се дължи на личните ви усилия. Чувствате прилив на жизнена енергия и това ще ви помогне да реализирате много от вашите задачи. Ще бъде напрегнат период, изпълнен с много усилия. В края на периода ще бъдете удовлетворени от постигнатите цели и свършената работа. Поставяте високи цели пред вас и с тях вдъхновявате околните. Не се притеснявайте,  всичко ще бъде прекрасно изпълнено. Успехът е на ваша страна. Камък - аметист; Цвят – червен; Цифра - 5